To je to što me zanima!

Srpske upute za seks u vrijeme korone: 'Ne ovako, treba ovako'

Uputstvo za sprječavanje širenja koronavirusa. Postupite prema priloženoj slici, piše uz grafiku koja je šokirala mnoge, a neki su mislili kako se radi i o ozbiljnim preporukama srpske Vlade
Vidi originalni članak

Na srpskoj Happy TV ovih dana osvanuo je neobičan prilog.

U emisiji 'Dobro jutro, Srbijo' na Happy TV-u  pričalo se o spolnim odnosima za vrijeme pandemije, a novinar Milomir Marić naglasio je da je seksolog Jovan Marić rekao kako bi bilo najbolje promijeniti pozu tijekom odnosa kako ne bi direktno disali ili kašljali u svog partnera.

Potom su pokazali zanimljivu ilustraciju. 

- Uputstvo za sprječavanje širenja koronavirusa. Postupite prema priloženoj slici - piše uz grafiku koja je šokirala mnoge, a neki su mislili kako se radi i o ozbiljnim preporukama srpske Vlade. Ipak, ta grafika je lažirana.

Na ilustraciji na koju su skrenuli pažnju u emisiji nacrtani su misionarski i "doggy" položaji, s jasnim natpisom što se smije, a što ne smije. Gledatelji su bili začuđeni što se o takvoj temi uopće raspravlja u jutarnjem programu, a onda su vidjeli da na slici vladine preporuke umjesto "Vlada" piše "Blada" pa je postalo jasno da je riječ o nečijoj podvali.

Emisiju pogledajte ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • GorSpehar 18.07.2020.

    ...treba uvijek gledati na stranu?

  • 18.07.2020.

    Pa jao meni ovo se odnosi na njihove muskarce koliko vidim

  • 18.07.2020.

    Eto sad će meni neki stručnjak govoriti na koji način da uđem u garažu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare