To je to što me zanima!

Starčić satima sjedi uz cestu i maše prolaznicima

Pomoću štapa starac dođe blizu ceste te satima maše vozilima koja prolaze cestom A3022. Putnici su mu posvetili i posebnu grupu na Facebooku
Vidi originalni članak

Stariji muškarac koji sebe naziva Mojsije-Petar već godinama sjedi svaki dan uz cestu između Torquayja i Paigntona u Velikoj Britaniji. Pomoću štapa dođe do određenog dijela blizu ceste te satima maše vozilima koji prolaze cestom A3022. Putnici su mu posvetili i grupu na Facebooku koju su nazvali 'Čudni starac koji sjedi na klupici na cesti između Torquayja i Paingtona'. Grupa je privukla više od 5000 obožavatelja diljem Britanije i svijeta.
- Čini se kako je on zanimljiv čovjek, ali je veoma sramežljiv. Nitko ne zna ništa o njemu - rekao je agent Keith Bowden, koji često prolazi tom cestom. Kelly Child, jedna od njegovih 'obožavateljica', rekla je kako je uvijek sretna nakon što joj starac mahne. Ističe kako ima neku posebnu energiju, piše Telegraph. Misteriozni starčić nije želio otkriti zašto satima samo sjedi i maše prolaznicima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Pipoo 11.09.2010.

    \"širimo ljubav a ne rat\" :) svaka mu cast :D

  • direktor 11.09.2010.

    vidio sam ga kako maše. malo je odlepio.

  • gđa78 11.09.2010.

    bolje i tako neg da ih svaki dan psuje i kaže im srednji prst....Smijeh i lijepa gesta pa i od stranca je jako lijepo...živio deda!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare