To je to što me zanima!

Stjuard putnicima u zrakoplovu priredio 'točku' koju će pamtiti

Dok je iz zvučnika u avionu treštala 'Toxic', Paolo je nastup otvorio skidanjem jakne izazovnim pokretima i nastavio plesati cijelim putem između redova avionskih sjedala
Vidi originalni članak

Putnicima aviokompanije Ryanair jedan od zaposlenika priredio je show za pamćenje. Stjuard Paolo je na letu izveo, prilično uživljeno, plesnu točku inspiriranu spotom za pjesmu 'Toxic' Britney Spears. U jednom dijelu originalnog spota, Britney u plavoj uniformi glumi nestašnu stjuardesu i telefonski razgovara s kapetanom. 

Pa je tako, dok je iz zvučnika u avionu treštala Toxic, Paolo je nastup otvorio skidanjem jakne izazovnim pokretima i nastavio plesati cijelim putem između redova avionskih sjedala. 

Samo jedan putnik nije bio impresioniran

Cijeli show na putovanju od Genove (Italija) do Bournemoutha (Velika Britanija) snimali su oduševljeni putnici, a na jednoj snimci vidi se drugi stjuard koji leži na podu aviona i snima plesnu eskapadu svojeg kolege.

Žena koja je snimila video za britanski je Sun objasnila da je nastup počeo nakon što su svim putnicima podijeljena osvježenja, nedugo prije slijetanja aviona na odredište. 

TUČNJAVA U AVIONU Morali ga vezati: Zbog 'krivih pogleda' napao putnike na letu

Nisam mogla vjerovati, ovako nešto ne viđate uživo - to je nešto što inače možete vidjeti samo na internetu - komentirala je za Sun.

IŠAO REDOVNIM LETOM Tim ostao bez pratnje: Aj em flajing alon, no mor sekjuriti*

Iako je neočekivanim nastupom Paolo razveselio većinu putnika, jedan stariji gospodin nije bio osobito impresioniran. Nastavio je koncentrirano gledati u svoj iPod i nije dozvolio da mu pogled pobjegne na rasplesanog člana Ryanairovog kabinskog osoblja.

Ostatak putnika u avionu pljeskom i ovacijama nagradio je performans. 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • LastNIKITA 25.05.2018.

    Bolje da se drži posla, stjuarda....i doma pleše pred ogledalom....

  • space cookie 25.05.2018.

    Predobro! Hahaha

  • _Varešak_ 25.05.2018.

    Ništa posebno

Komentiraj...
Vidi sve komentare