Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
118 komentara

Tim ostao bez pratnje: Aj em flajing alon, no mor sekjuriti*

Orešković očito nije baš uživao u gužvi velike amsterdamske zračne luke, jer se po dolasku na ulaz u avion prilično brzo i spretno, s ručnom torbom progurao među svim putnicima...

Foto: Snimio čitatelj
118 komentara

Za Tima samo biznis klasa, čuo se komentar putnika koji su krenuli zrakoplovom iz Amsterdama u Zagreb.

Naime, redovnom linijom Croatia Airlinesa na kojoj gotovo i nije bilo mjesta, u biznis klasi, povezao se danas i bivši hrvatski premijer s najkraćim stažom Tihomir Orešković. Ovaj put nije bio u pratnji zaštitara kao kada je putovao neposredno nakon gubitka premijerske funkcije, a što je izazvalo dosta kritika u javnosti.

No, Orešković očito nije baš uživao u svakodnevnoj gužvi velike amsterdamske zračne luke, jer se po dolasku na ulaz u avion prilično brzo i spretno, s ručnom torbom progurao među svim putnicima koji su stigli prije njega, te prvi ušao u avion.

Foto: Snimio čitatelj

Tihomir Orešković već dulje vrijeme nije raspoložen za medijske izjave, poznato je kako se nakon odlaska iz hrvatske politike u izraelsku farmaceutsku tvrtku Teva, te da je poslom uglavnom vezan uz Amsterdam.

Podsjetimo kako je, nakon što su 24sata objavila da je Orešković koristio dva zaštitara i službeni auto u Nizozemskoj temeljem prava na zaštitu nakon završetka mandata, bivši ministar unutarnjih poslova izmijenio Uredbu o štićenim osobama, te ukinuo automatsko pravo na zaštitu u periodu od šest mjeseci nakon mandata.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message