To je to što me zanima!

Strah od utvare u Bogoti: Žena iščeznula ispred očiju kamera

Ulicama se proširila legenda da je riječ o ženi ubijenoj na tom mjestu, a zaštitar Camilo Prieto tvrdi: ja sam taj prizor više puta vidio vlastitim očima. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Gdje je nestala žena crne kose koja je prošle srijede nešto iza ponoći šetala sjevernim dijelom Bogote? Pitanje je to koje muči brojne znatiželjnike, ponajviše okolne stanare i istraživače paranormalnih pojava.

Naime, snimke s nadzornih kamera upućuju na to da je junakinja naprosto iščeznula s lica Zemlje, te je njezin nestanak zabilježen iz čak tri različita kuta.

Je li moguće da je više kamera zakazalo istovremeno? Neki upravo tako objašnjavaju prizor:

- Da, upravo je o tome riječ. Vjerojatno je došlo do nekog kratkog spoja, koji je trajao dovoljno dugo da žena nestane iz kadra. Uostalom, primijetite kako se niti na jednom videu ne vidi vrijeme, a na snimkama s nadzornih kamera je uvijek naznačeno - navodi jedan od istraživača, pa ističe:

- Ne budite navini, mediji su nam to tako namjerno prezentirali jer u protivnom ne bi imali priču.

Međutim, ne slažu se svi s takvim tumačenjem prizora, pogotovo ne stanari i zaštitari. Tvrde, riječ je o duhu nesretnice koja je na tom mjestu ubijena i za čiju smrt do danas nitko nije odgovarao. 

Zaštitar Camilo Prieto je napomenuo da ju je više puta vidio vlastitim očima, te da je jednako tako naprosto nestajala. 

Da je riječ o nečemu natprirodnom vjeruje i otac Alvaro Meija, kao i slavni medij Xavier Piñeros koji ističe: Neka vas sjena te žene ne zavara. Sablasti dolaze u mnogo oblika. 

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Elipsed 22.04.2014.

    Od kada duh ima sjenu xD

  • unknown agent 30.12.2013.

    ovo su lazarije pa duhovi nemaju sjenu, oni jesu sjena jednom rjeciju, a ona zena sto hoda pa nestane, u trenutku kad nestane, slika zatrza isto ko i kod onog decka na trecem videu u trenutku kad nestanu slika zatrza, a i o5 se vracam na snimak zene, zena nestaje a njezina sjena jos ide u sledecih 0,6 sec, dalje se ne moze jasno viditi jer u to vrjeme naidje na sjenu od zgrade , ovi snimci su ciste lazi, danas je lako moguce ovo napraviti ma ne lako vec prelagano, a i sta ne ostave snimak jos jedno 4 sekunde, a oni cim zenska nestane odma ugase snimak, a to znaci da nesto prikrivaju, jer da jos koji sekund ostave snimak, strucnjaci bi vidjeli dali se radi o autenticnom snimku, ovako to samo prikrivaju, cista laz u ovo ne vjerujem ni 0.001 %

  • MatejJedvaj 22.10.2013.

    netko previše gleda supernatural... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare