To je to što me zanima!

Striptizeta tuži klub jer je dobila otkaz zbog starosti

Kanađanka Kimberlee Ouwroulis, čije 'vrijeme je isteklo' napunivši 44 godine, diskriminirana je zbog starosti, a mogla se skidati barem do 50-e
Vidi originalni članak

Ogorčena striptizeta kasno je počela karijeru, tek sa 40 godina. U striptiz klubu New Locomotion u Torontu, u kojem je nakon razvoda konobarila, klijenti i voditelj nagovorili su je da počne plesati. Voditelj ju je pozvao na sastanak i gledajući direktno u oči rekao "tvoje vrijeme je isteklo". Istoga dana, još jedna, također, starija kolegica dobila je otkaz. Rekavši da se klub želi orijentirati na mlađe žene, potvrdio je njezine sumnje.
- Ne znam što društvo smatra da je seksi. Ali, znam da ljudi vole različite stvari. Izgledam atraktivno. Uostalom, svaki klijent trebao bi imati mogućnost izbora - rekla je prsata plavuša.
Dodaje da je za dobru striptizetu jednako bitna osobnost i stav kao i dobar izgled. Željela bi se skidati još najmanje tri, četiri godine. Podnijela je tužbu za diskriminaciju zbog godina sudu za ljudska prava u Ontariju. Trenutno pleše u drugom striptiz klubu gdje ima mnogo novih zadovoljnih mušterija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zeljk0 23.11.2008.

    užas! koga će tužit? kome? upravi vodovoda? svako može dobiti otkaz zbog ovog ili onog razloga....ne pada mi na pamet tu babu gledat golu rađe dvije upola mlađe od nje..

  • Gatsby 19.11.2008.

    Mogla se ona skidati i do 80-te ali ne znam tko bi to gledao ¨!

  • Tinami 19.11.2008.

    Mrs. botoxa, kolagena i silikona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare