To je to što me zanima!

Sve je laž! Znate li kojeg su okusa zeleni gumeni bomboni?

Lovac Mark Labbett također je mislio da je u pitanju jabuka, kao i gledatelji koji su svoju nevjericu izrazili na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Kojeg su okusa zeleni gumeni bomboni u Haribo Starmixu? bilo je pitanje britanske verzije Potjere na koje su ponuđeni odgovori: jabuka, limun i jagoda. Natjecateljica Camille je samopouzdano odgovorila 'jabuka', na što se voditelj namrštio. 

- A, daj, mora biti zelena jabuka - komentirala je Camille. No bila je u krivu. Točan odgovor je - jagoda!. Inače okusi Haribo gumenih bombona su: malina (crveni), naranča (narančasti), jagoda (zeleni), ananas (bijeli) i limun (žuti). 

Lovac Mark Labbett također je mislio da je u pitanju jabuka, kao i gledatelji koji su svoju nevjericu izrazili na društvenim mrežama.

'Svakog dana naučiš nešto novo', 'Moj cijeli život je laž', 'Prijavit ću Haribo', samo su neki od komentara na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • mjakopin 17.11.2019.

    Ne pričajte gluposti. Zeleni je jabuka. Baš ih imam u ruci i sve lijepo piše na pozadini vrečice.

  • _petra_ 04.04.2019.

    pa ko bi reko......haribo samo

  • GoranDe 03.04.2019.

    Zašto vam je problem želatina?? Prirodnog porijekla je. Više treba da brinete oko svega ostalog u medekima što nije prirodno. Želatina je čak i zdrava za ljudsku prehranu,ali druga kemija je smrdljikav posao. Na želatini nema nigdje mrtvačkih glava,a na pakiranjima arome su svugdje jer je u velikoj količini otrov

Komentiraj...
Vidi sve komentare