To je to što me zanima!

Tata, slikaj me: Iskoristio je golišavu kćer da proda auto

Iako on ni danas u tome ne vidi problem, jedan je oregonski trgovac automobilima zgrozio javnosti time što je iskoristio grudi i guzu (20) vlastite kćeri da proda vozilo
Vidi originalni članak

Trgovac Papa Ridley iz Eugenea je fotografije objavio na eBayju, a na njima se ističe plavokosa mlada dama kako pozira uz rabljeni Datsun iz 1977. godine. 

Mlađahna je Lexxa na nekim slikama samo u gaćicama i uz istaknute grudi, u tipičnoj kampanji koju znamo kao 'seks sve prodaje'.

- Ne bih to učinio da sam bio mišljenja kako je to što radim pogrešno. Djevojke i psi privlače pozornost ljudi, te često koristim svoju kćer ili njene prijateljice kao reklamu - izjavio je za Ridley.

Ne može se reći da izazivanju pažnje kupaca nije uspio, automobil je na kraju prodao za 7.500 američkih dolara (početna je cijena bila 5.000), no činjenica je i to da su slike ipak mogle biti daleko ukusnije. 

Idi na 24sata

Komentari 129

  • JuraIks 19.12.2012.

    pa sta ak je sliko cerku, kad tad bi ju neko sliko

  • IvanTurković Pleše 19.12.2012.

    pa nije maloljetna iako iskoristava djete

  • Crna_1 02.12.2012.

    to sto mala izgleda poprilicno istroseno ... al da se taj covjek moze nazivat ocem ... sramota ... iskoristavat golisave fotografije kceri za prodaju auta ... sto li sve necemo procitati ... saznati ovdije ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare