To je to što me zanima!

Tu je iako ga više nema: Uber i dalje vozi na Trg Maršala Tita

Čitatelj nam je poslao nam dvije fotografije na kojima je jasno vidljivo kako Trg Republike Hrvatske, kada je u pitanju Uber - ne postoji. Postoji samo Trg Maršala Tita
Vidi originalni članak

Iako je 1. rujna 2017. Trg Maršala Tita i službeno preimenovan u Trg Republike Hrvatske, on i dalje 'živi' za tisuće putnika Ubera koji se svakodnevno voze hrvatskim glavnim gradom.

Tako nam je jedan čitatelj poslao dvije fotografije na kojima je jasno vidljivo kako Trg Republike Hrvatske, kada je u pitanju Uber - ne postoji. Postoji samo Trg Maršala Tita.

'Tito je uvijek tu'

- Malo šale nikad nije na odmet. Jučer sam se vozio nekakvom rutom i prošli smo pored Hrvatskog narodnog kazališta. U jednom trenu na mobitelu vozača pojavila se ulica Trg Maršala Tita, pa sam to uslikao. Pitao sam vozača je li netko drugi primijetio kako mape nisu ažurirane, na što mi je on odgovorio potvrdno. Kazao je i kako ljudi uglavnom nemaju ništa protiv 'starog' imena.

- Tito je uvijek tu i ovdje će ostati. Čak i ako ga maknu s Ubera, neće ga maknuti iz nas - kazao je vozač putniku koji nam je prenio ovu zanimljivu anegdotu.

Inače, Uber ne koristi vlastiti sustav mapa, već to za njih, nekad manje ažurno - radi Google. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • sifon 23.02.2021.

    A di je faktura za reklamu ,da li se ispostavila ili je netko dobro podmazao urednika??

  • 13.03.2018.

    neka baš mi je drago

  • uhljeb 13.03.2018.

    zato se hasan ne vozi uberom

Komentiraj...
Vidi sve komentare