To je to što me zanima!

U subotu svakom čitatelju na dar katolički kalendar za 2019.

U kalendaru su popisani svi sveci i blaženici te su označeni i državni praznici u Hrvatskoj. Zbog toga u subotu ne propustite ovaj izniman dar uz tiskano izdanje 24sata
Vidi originalni članak

Za sve čitatelje tiskanog izdanja 24sata u subotu smo pripremili katolički kalendar za 2019. godinu, a naši pretplatnici mogu dobiti i inspirativan medaljon pape Franje s molitvom svetog Franje Asiškog. 

U katoličkom kalendaru istaknuti su svi vjerski blagdani, svetkovine i spomendani u godini koja je pred nama. Mi smo se potrudili vrijeme darivanja, ljubavi i slavlja počnete pravim darom. U kalendaru su popisani svi sveci i blaženici te su označeni i državni praznici u Hrvatskoj. Zato u subotu ne propustite ovaj izniman dar. Znate li kad je vašim najdražima imendan? Uz naš katolički kalendar nikad ih nećete zaboraviti.

Na medaljonu pape Franje, koji mogu dobiti pretplatnici 24sata, nalazi se molitva svetog Franje Asiškog (1181-1226). Utemeljitelj je franjevačkog reda, a u Hrvatskoj je još tijekom Franjina života utemeljena franjevačka provincija. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivek_988 28.11.2018.

    Čudno da nije LB na njemu

  • DamTi18cm 28.11.2018.

    Nisam katolik alizanimljivo da stavljate polugole zene i onda poklanjate kalendar.

  • 26.11.2018.

    Bavite se medijskim ''kurvanjem '' a prodajete katolički kalendar ? Odkud vam obraz rugati se sa Bogom ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare