To je to što me zanima!

Uh, ovo baš boli: Instruktoru skijanja grana probila usnicu

Instruktor skijanja radio je ono što najbolje zna - skijao, kad je doživio bizarnu nesreću. Tijekom vožnje mu se komad stabla zabio u lice, a prošao je puno bolje nego što je mogao...
Vidi originalni članak

Nevjerojatna nezgoda dogodila se Nattyju Hagoodu, instruktoru skijanja iz američkog Wyominga. Tijekom rutinske vožnje naletio je na prolaz kojeg je krivo procijenio. 

- Prošao sam kroz prolaz i pao na stražnjicu. Osjetio sam da mi je nešto palo na lice, ali nisam bio siguran ako mi je čeljust slomljena. Kad sam vidio o čemu se radi, shvatio sam da mi se grana zabila u lice, priča Hagood i procjenjuje da je grana bila dugačka oko 60 centimetara. Uspio se snaći i sam otrgnuti veći dio grane prije nego je stigla skijaška patrola i odvela ga u bolnicu, gdje su liječnici i plastični kirurg uspješno uklonili granu, piše Huffington Post.

- Injekcije za utrnuće boljele su jače od same ozljede. To je samo površinska rana, već sam idući dan opet bio na skijanju. Imam velike i natečene usnice i slinim više nego obično, kaže Hagood kroz smijeh i dodaje da bi granu trebalo pozlatiti i objesiti na zid škole skijanja u kojoj radi, kao svojevrsni 'hall of fame' ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dragoSG 08.03.2017.

    Ne boli

  • ChiSonoIo 08.03.2017.

    Drvo se nije htjelo maknuti...;))

  • Deprimirani 08.03.2017.

    **** Admin **** Poštovani, molimo Vas isključite CAPS LOCK kao i ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare