To je to što me zanima!

Uključite se i osvojite Guerlain La Petite Robe Noire mirise!

Kao što mu i sam naziv govori, Gerlainov novi miris je jednostavan i prepoznatljiv baš poput male crne haljine - vječni klasik! Osvojite svoj zavodljiv primjerak
Vidi originalni članak

Budi.IN portal za vas je pripremio pravu mirisnu poslasticu. Prije dvije godine je na francuskom tržištu lansiran miris La Petite Robe Noire koji je brzinom munje osvojio žene i djevojke diljem Francuske. Bio je takav hit da je kreirana nova zavodljiva verzija koja je stigla na hrvatsko tržište, a svoje primjerke možete ekskluzivno dobiti na dar na Budi.IN portalu.

Kako do mirisa?

U komentare članka na Budi.IN portalu nam napišite kako izgleda vaš omiljen styling s malom crnom haljinom? Kako kombinirate taj vječni modni klasik?
Budite originalni i kreativni jer autori tri najbolja komentara po ocjeni redakcije osvajaju Guerlain La Petite Robe Noire EDP 50 ml.

Komentirati možete do utorka 18. rujna u 11:00 sati.

Više detalja pronađi ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • andrea1 18.09.2012.

    Poštovani BO, na stranicama budi.in se ostavljaju članci koji konkuriraju za nagradu. Meni nagrada ne treba. Ovdje se komentira gore navedeni članak. Budi ti in...budi u toku kako se što komentira ;)))). E da, zato što si ti nama dao minus, evo i tebi jedan mali minusčić

  • blondie_bln 17.09.2012.

    mala, crna uska haljina, rukavi čipkasti, visoke cne štikle sa crvenom potplatom, a kosa obavezno velike kovrče :))

  • andrea1 16.09.2012.

    Sve mi se čini da je velika većina komentara izmišljena, čisti literarni radovi. Pohvale svima na trudu, ali ja u svoju malu crnu haljinu ne mogu stati kolika je mala,pa se neću ni truditi izmišljati priče. Moj parfem poklonite drugoj :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare