To je to što me zanima!

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite Arabesca pakete

Portal Gastro.hr vas nagrađuje! Uključite se u nagradni natječaj do nedjelje, 28. travnja i osvojite jedan od pet bogatih Arabesca poklon paketa kave, čajeva i šalica
Vidi originalni članak

Prva asocijacija na kavu kod većine ljubitelja ovog aromatičnog opuštajućeg napitka zasigurno je ugoda i punoća okusa te intenzivan miris koji podsjeća na idealno jutarnje buđenje. Upravo zbog toga, vam portal Gastro.hr poklanja pet bogatih  Arabesca paketa s kojima ćete još više zavoljeti crni napitak.

Uključite se u nagradni natječaj

Nagradni natječaj traje od ponedjeljka 22.travnja do nedjelje 28. travnja nakon čega ćemo u ponedjeljak objaviti dobitnike na Gastro.hr. Dijelimo pet šarenih paketa napunjenih raznolikim Arabesca proizvodima od čajeva, mljevene i instant kave, setom šalica i drugih proizvoda. Kliknite na Gastro.hr, ostavite komentar na članak i napišite na što vas podsjeća miris kave?

Sinonim za pravu domaću kavu

Zahvaljujući posebnoj aromi, jačini mirisa i snazi okusa Arabesca proizvodi - kava, cappuccino i instant napitak 3 u 1 desetljećima nagovještaju dobar početak dana, pružaju opuštenu i toplu atmosferu tijekom obiteljskih druženja, te daju priliku za važan predaha od posla. Arabescina priča o kavi započela je prije gotovo petnaest godina kada je u obiteljskoj tvornici stvorena posebna receptura za espresso kavu i kavu za domaćinstvo. Danas je Arabesca moderna tvrtka, bogatog asortimana, ubraja se među vodeće hrvatske proizvođače kave i kavovina, a na tržištu je prisutna i s čajevima raznih okusa, kao i s toplom čokoladom.

Akcija za ljude od akcije

Započela je akcija "Arabesca 3u1 za 1 kunu" tako da će svi imati priliku kupiti omiljeni instant napitak u svim boljim trgovinama i trgovačkim centrima po vrlo povoljnoj cijeni. Proizvod sadrži idealan omjer kave, šećera i mlijeka i brzo se i jednostavno priprema. Instant napitak 3 u 1 uklanja umor i bezvoljnost, te vraća energiju i svježinu. Idealan je proizvod za osobe koje žive ubrzanim tempom života – osobe od akcije.

Uključite se u natječaj i osvojite bogate Arabesca poklon pakete!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marijaterezija2 01.05.2013.

    Nije loša ali iskreno po imenu sam više očekivala, nedostatak kave za espresso je greška.

Komentiraj...
Vidi sve komentare