Obavijesti

Viral

Komentari 1

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite Arabesca pakete

Uključite se u nagradni natječaj i osvojite Arabesca pakete
1

Portal Gastro.hr vas nagrađuje! Uključite se u nagradni natječaj do nedjelje, 28. travnja i osvojite jedan od pet bogatih Arabesca poklon paketa kave, čajeva i šalica

VIDEO

Prva asocijacija na kavu kod većine ljubitelja ovog aromatičnog opuštajućeg napitka zasigurno je ugoda i punoća okusa te intenzivan miris koji podsjeća na idealno jutarnje buđenje. Upravo zbog toga, vam portal Gastro.hr poklanja pet bogatih  Arabesca paketa s kojima ćete još više zavoljeti crni napitak.

Uključite se u nagradni natječaj

Nagradni natječaj traje od ponedjeljka 22.travnja do nedjelje 28. travnja nakon čega ćemo u ponedjeljak objaviti dobitnike na Gastro.hr. Dijelimo pet šarenih paketa napunjenih raznolikim Arabesca proizvodima od čajeva, mljevene i instant kave, setom šalica i drugih proizvoda. Kliknite na Gastro.hr, ostavite komentar na članak i napišite na što vas podsjeća miris kave?

Sinonim za pravu domaću kavu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zahvaljujući posebnoj aromi, jačini mirisa i snazi okusa Arabesca proizvodi - kava, cappuccino i instant napitak 3 u 1 desetljećima nagovještaju dobar početak dana, pružaju opuštenu i toplu atmosferu tijekom obiteljskih druženja, te daju priliku za važan predaha od posla. Arabescina priča o kavi započela je prije gotovo petnaest godina kada je u obiteljskoj tvornici stvorena posebna receptura za espresso kavu i kavu za domaćinstvo. Danas je Arabesca moderna tvrtka, bogatog asortimana, ubraja se među vodeće hrvatske proizvođače kave i kavovina, a na tržištu je prisutna i s čajevima raznih okusa, kao i s toplom čokoladom.

Akcija za ljude od akcije

Započela je akcija "Arabesca 3u1 za 1 kunu" tako da će svi imati priliku kupiti omiljeni instant napitak u svim boljim trgovinama i trgovačkim centrima po vrlo povoljnoj cijeni. Proizvod sadrži idealan omjer kave, šećera i mlijeka i brzo se i jednostavno priprema. Instant napitak 3 u 1 uklanja umor i bezvoljnost, te vraća energiju i svježinu. Idealan je proizvod za osobe koje žive ubrzanim tempom života – osobe od akcije.

Uključite se u natječaj i osvojite bogate Arabesca poklon pakete!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle