To je to što me zanima!

Ušli u dućan i na polici vidjeli najvećeg guštera na svijetu

TAJLAND: Gušter dug skoro 2 metra došuljao se u trgovinu iz obližnjeg kanala u potrazi za hranom. Na snimci koja kruži društvenim mrežama vidi se kako se gušter penje po policama
Vidi originalni članak

Kupci jednog supermarketa na Tajlandu ostali su u šoku kad su ugledali neobičnog kupca, prenosi The Mirror. Naime, po trgovini je puzao Komodski varan, najveći gušter na Zemlji.

Gušter dug skoro 2 metra 'došuljao' se u trgovinu iz obližnjeg kanala u potrazi za hranom. Na snimci koja kruži društvenim mrežama vidi se kako se gušter penje po policama.

FOTOGRAFIJA IZ AUSTRALIJE Da ti se sledi krv u žilama: Žena pronašla ogromnu životinju kako visi u kutu tuš kabine

Ovom zastrašujućem prizoru svjedočila je nekolicina kupaca koji nisu mogli vjerovati svojim očima. 

- Svratio sam do trgovine kako bih kupio nešto hrane i onda sam ugledao ogromnog guštera unutra. Htio sam kupiti i nešto za piće, ali je životinja bila preblizu hladnjaka pa sam odustao - rekao je je jedan kupac.

- Ove životinje mogu biti jako opasne ako ih se naljuti pa sam zbog toga bila po strani i sve snimala mobitelom - dodala je žena koja je svjedočila zastrašujućem prizoru.

Djelatnica trgovine ubrzo je pozvala policiju koja je uhvatila i odvela divljeg guštera. 

 

Smatra se da zbog dugog sušnog perioda, neobično veliki gušter nije mogao pronaći hranu na otvorenom pa je bio primoran tražiti ju u trgovini.

FOTO: 'STALNO NAM DOLAZE' Sjećate se Đure, pauka kojeg je Siščanin pronašao u svojoj kući u Australiji? Dobio je i bracu...

Komodski varani najveći su gušteri na svijetu, a mogu narasti do 3 metra i težiti od 80 do 150 kg. Žive u kanalima i ribnjacima, a jedu bilo koju životinju koju pronađu i mogu savladati, od veličine divlje svinje, jelena, sve do manjih sisavaca. Njihov ugriz može biti smrtonosan zbog otrovne sline koje otpuštaju prilikom napada. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • eho_ 10.04.2021.

    Kako je ružan 😒🥺

  • Dalibor0704 09.04.2021.

    Tko li ga je okrenuo na roštilju?

  • tuzibaba696 08.04.2021.

    ma to je onaj gušter iz spider mana😅🤣😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare