To je to što me zanima!

'Uzmite nas skupa': Lesi i Tom sada su zajedno u skloništu

Dobio je antibiotike, infuziju, vitamine... Doktorica iz Zagreba ih želi udomiti zajedno, rekla nam je u srijedu volonterka Martina Szalay Zeidler
Vidi originalni članak

Mače i mužjak mješanca koje su volonteri našli na deponiju u Bosanskom Brodu sad su u privatnom skloništu. Bili su kod veterinara, no mačić je dosta loše.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobio je antibiotike, infuziju, vitamine... Doktorica iz Zagreba ih želi udomiti zajedno - kaže volonterka Martina Szalay Zeidler (44).

Mi smo psa nazvali Lesi, a mačića Tom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što ih je pronašla, volonterka im je odnijela vode i hrane. Pas je prvo sakrio mačića, a kad je nanjušio hranu, iznio je svojeg malog štićenika na porciju.

- Pas njega nosi posvuda. Kad mu je kolegica stavila hranu, donio je mačića na pseće brikete i dao mu da jede. Kolegica je prvi put tako nešto vidjela. Pretpostavljam da je pas mačiću izgradio neku vrstu improviziranog brloga od smeća - ističe.

Iznenadilo ju je zaštitničko ponašanje psa jer je mužjak. Tako se, priča dalje, puno češće ponašaju kuje. Volonteri koji su ih spasili sad im pokušavaju naći dom ili privremeni smještaj. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • krissari72 02.10.2019.

    Nadam se da ce mali macic prezivjeti, a i da ce zajedno naci topli dom.. sretno duse male

  • 02.10.2019.

    Pa da nisu bolji od ljudi

  • macor11 02.10.2019.

    Nadam se da ce Tom ozdraviti i da ce s svojim spasiteljem Lesijem dug i zdrav zivot imati. A onima koji su ih na smetistu ostavili zelim sve obratno u zivotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare