To je to što me zanima!

Već su ga pripremali za pokop, a on se digao: 'Drijemao sam!'

Nakon kratkog pregleda, liječnik je službeno potvrdio da je starac preminuo, pa je obitelj pozvala svećenika i započela pripremu za kremaciju. A onda...
Vidi originalni članak

Obitelj Indijca Budha Rama kraja 2018. godine najvjerojatnije će se sjećati do kraja života. Oni su, naime, prije nekoliko dana počeli pripremati kremaciju svojeg najstarijeg člana, a on se - probudio.

Nakon što ga nisu mogli probuditi, članovi obitelji 95-godišnjeg Budha Rama pozvali su liječnika. Nakon kratkog pregleda, liječnik je službeno potvrdio da je starac preminuo, pa je obitelj pozvala svećenika i započela pripremu za kremaciju.

Starcu su prvo obrijali glavu, a kada su mu na prsa izlijevali hladnu vodu, da bi ga oprali, starac se, gle čuda - probudio. Obitelj ga je u potpunom šoku premjestila na krevet gdje im je starac objasnio da je osjetio bol u prsima pa je odlučio odspavati, piše Daily Mail.  

Sretna obitelj ovaj je neobičan događaj protumačila čudom te se s njim brže bolje fotografirala, kao što i možete vidjeti iznad teksta. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 11.11.2018.

    ustao iz mrtvih kao lazar

  • rijetko kulturan 11.11.2018.

    Jel to ustajanje bilo praćeno pomrčinom sunca, udarom groma i rasparanom zavjesom po sredini? Jesu se mrtvi ustajali iz grobova da pozdrave rođake?

  • brajda 11.11.2018.

    Čudo je zapravo to što se ovakva "čudo" događaju baš u zemljama poput Indije,Pakistana i sl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare