Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Već su ga pripremali za pokop, a on se digao: 'Drijemao sam!'

Nakon kratkog pregleda, liječnik je službeno potvrdio da je starac preminuo, pa je obitelj pozvala svećenika i započela pripremu za kremaciju. A onda...

4 komentara

Obitelj Indijca Budha Rama kraja 2018. godine najvjerojatnije će se sjećati do kraja života. Oni su, naime, prije nekoliko dana počeli pripremati kremaciju svojeg najstarijeg člana, a on se - probudio.

Nakon što ga nisu mogli probuditi, članovi obitelji 95-godišnjeg Budha Rama pozvali su liječnika. Nakon kratkog pregleda, liječnik je službeno potvrdio da je starac preminuo, pa je obitelj pozvala svećenika i započela pripremu za kremaciju.

Starcu su prvo obrijali glavu, a kada su mu na prsa izlijevali hladnu vodu, da bi ga oprali, starac se, gle čuda - probudio. Obitelj ga je u potpunom šoku premjestila na krevet gdje im je starac objasnio da je osjetio bol u prsima pa je odlučio odspavati, piše Daily Mail.  

Sretna obitelj ovaj je neobičan događaj protumačila čudom te se s njim brže bolje fotografirala, kao što i možete vidjeti iznad teksta. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message