To je to što me zanima!

VIDEO Brod opet zapeo za most u Ždrelcu: 'Hoće li zapet'? Ma 'oće! Vidi bisera, koji divljaci'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Indijanac, malo smo se nasmijali. Rođak ima iskusnije oko i on je odmah vidio da će zapeti, priča nam čitatelj novu zgodu pod mostom u Ždrelcu. Dodaje kako je brodu malo napuklo jedro
Vidi originalni članak

Uklet bio taj Ždrelac, mjesto gdje moreplovci, odnosno oni manje iskusni jedriličari odluče okušati snagu s mostom. Ovaj put bitku je navodno izgubio turist s iznajmljenim brodom, javlja čitatelj koji je snimio nezgodu.

POGLEDAJTE VIDEO: Opet zapeo brod u Ždrelcu!

- Vidi tamo jedrilicu, da vidimo hoće li zapet' - rekao je čitatelj tijekom snimanja videa.

- Ja mislim da hoće. Jaoo, što sam ti reka'. Koji su to biseri, divljaci - kaže mu drugi glas uz još neke manje pristojne izraze.

- Ali stali su, nisu udarili - odgovara prvi.

- Ma jesu, kako nisu. Vidiš koliki je, čovječe. Jesam ti reka' da će zapet' - zaključuje drugi.

PROBLEM U KANALU VIDEO Al' ga je progurao! Zapeo jedrilicom za most u Ždrelcu: 'A šta je Mile reka? Šalji u 24sata'

Čitatelj koji je snimio pomalo komičan prizor vozio se s rođakom i djecom na brodu, a kao nezaobilazna turistička destinacija očito je bio sad već dobro poznati most u Ždrelcu. Dogodilo se to u nedjelju nešto iza 15 sati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Indijanac! Malo smo se smijali ja i rođak. Vraćali su se nazad, ja nisam bio toliko siguran, ali rođak je odmah bio rekao da nema šanse da prođe, još prije nego sam krenuo snimati - kaže nam čitatelj, čiji je rođak bio u pravu, kao i Mile pretprošli utorak, koji je predvidio da će se jedrilica zabiti u most.

PA ZAR OPET?! VIDEO Zabio se jedrilicom u most u Ždrelcu: 'Viknuo sam mu da će udariti, ali on je nastavio'

- Kad se vraćao, izgledalo je kao da mu je malo napuklo jedro, ali ovako im nije bilo ništa. Mislim da su to turisti koji su unajmili brod - dodao je.

Ovo je tako treći slučaj u manje od dva tjedna da su čitatelji svjedočili scenama i uzaludnim pokušajima jedriličara da prođu ispod najprometnijeg puta na Jadranu. Čitatelj koji je takav prizor snimio prošlu subotu, rekao je da bi cijeli dan mogao gledati kako se zabijaju i smijati se.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • južni 14.08.2022.

    Brod pripada čarter kompaniji,ovo je vjerojatno 49 stopa brod,minimum,prilikom iznajmljivanja ostavljaš kauciju u vrijednosti cca 3000 eura,kad ti ja pregledam brod i kažem da je sve u redu, novac ti se vraća,sva šteta nastala pokriva se iz Vaše kaucije,u ovom slučaju osiguranje će pokriti nastalu štetu,štetu nastalu zbog izgubljenih sedmica najma nakon udesa,ali će kasnije "popričat" sa vama.Na svim jedrilicama i katamaranima postoje naljepnice (kod kormila i iznad skiperskog stola)o ne mogučnosti prolaska ispod mosta.Problem je u tome što gosti misle da to nije taj most(toliko o navigaciji)...znaći ostajete bez kaucije,plaćate kaznu zbog ugrožavanja života,i štetu nastalu na mostu. Zamjena jarbola (ne jedra) traje nekoliko mjeseci,dok novi dodje iz tvornice.                 Pozdrav od jednog skipera iz jedne charter kompanije blizu tog mosta. 

  • 14.08.2022.

    svak onaj ko kupi Jedrilicu, za svoje pare zna koliko je jarbol visok. a akojee Tata il Stranka kupila a sta on zna.

  • mitbuster 14.08.2022.

    Nedaj bože upozoriti ljude. Pitam se, tko je tu divljak?

Komentiraj...
Vidi sve komentare