Viral

Komentari 14

VIDEO Brod opet zapeo za most u Ždrelcu: 'Hoće li zapet'? Ma 'oće! Vidi bisera, koji divljaci'

VIDEO Brod opet zapeo za most u Ždrelcu: 'Hoće li zapet'? Ma 'oće! Vidi bisera, koji divljaci'

Indijanac, malo smo se nasmijali. Rođak ima iskusnije oko i on je odmah vidio da će zapeti, priča nam čitatelj novu zgodu pod mostom u Ždrelcu. Dodaje kako je brodu malo napuklo jedro

Uklet bio taj Ždrelac, mjesto gdje moreplovci, odnosno oni manje iskusni jedriličari odluče okušati snagu s mostom. Ovaj put bitku je navodno izgubio turist s iznajmljenim brodom, javlja čitatelj koji je snimio nezgodu.

POGLEDAJTE VIDEO: Opet zapeo brod u Ždrelcu!

- Vidi tamo jedrilicu, da vidimo hoće li zapet' - rekao je čitatelj tijekom snimanja videa.

- Ja mislim da hoće. Jaoo, što sam ti reka'. Koji su to biseri, divljaci - kaže mu drugi glas uz još neke manje pristojne izraze.

- Ali stali su, nisu udarili - odgovara prvi.

- Ma jesu, kako nisu. Vidiš koliki je, čovječe. Jesam ti reka' da će zapet' - zaključuje drugi.

Čitatelj koji je snimio pomalo komičan prizor vozio se s rođakom i djecom na brodu, a kao nezaobilazna turistička destinacija očito je bio sad već dobro poznati most u Ždrelcu. Dogodilo se to u nedjelju nešto iza 15 sati.

- Indijanac! Malo smo se smijali ja i rođak. Vraćali su se nazad, ja nisam bio toliko siguran, ali rođak je odmah bio rekao da nema šanse da prođe, još prije nego sam krenuo snimati - kaže nam čitatelj, čiji je rođak bio u pravu, kao i Mile pretprošli utorak, koji je predvidio da će se jedrilica zabiti u most.

- Kad se vraćao, izgledalo je kao da mu je malo napuklo jedro, ali ovako im nije bilo ništa. Mislim da su to turisti koji su unajmili brod - dodao je.

Ovo je tako treći slučaj u manje od dva tjedna da su čitatelji svjedočili scenama i uzaludnim pokušajima jedriličara da prođu ispod najprometnijeg puta na Jadranu. Čitatelj koji je takav prizor snimio prošlu subotu, rekao je da bi cijeli dan mogao gledati kako se zabijaju i smijati se.