To je to što me zanima!

VIDEO Frez-ski u Sukošanu: 'Baš sam ulazila u more. Spašavanje freze nazdravili smo rakijom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čovjek je stavio povrće u prikolicu, samo otišao zatvoriti vrata od ograde, i ona ode. Napola je zaglavila, priča nam čitateljica o akciji spašavanja freze u utorak ujutro
Vidi originalni članak

Taman sam se spremala ući u more, a meni prijateljica iz mora viče 'ajme pazi!'. Pokušao je uhvatiti prikolicu, ali nije uspio pa je upala. Mi smo se pogledavali jer ništa nismo mogli, priča nam čitateljica koja je u Sukošanu snimila vrlo rijedak prizor.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijedak prizor Frez-skija u našem moru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako kaže, susjed je taman stavio povrće u prikolicu i načas otišao zatvoriti vrata od ograde. Nije stigao uhvatiti prikolicu, pa je freza zaglavila napola.

- Imali smo akciju spašavanja, pa nismo stigli od početka snimati. To je jedan stariji susjed, viđamo ga svako jutro. Onda su se skupili svi u selu i pomogli - dodaje Zagrepčanka koja je u Sukošan došla na ljetovanje.

- Rekli smo mu da nam malo isfreza plićak, kad je već tu - našalila se, pa su nakon uspješne akcije spašavanja svi nazdravili rakijom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ludi 74 07.06.2022.

    S obzirom da voli dupe bilo koga,koji se bave turizmom,sirom dalmacije,bas me zanima reputacija turisticke ponude glede dalmatinskog(zadarskog) ambijenta

  • Horror 07.06.2022.

    Skida alge i muzgavce sa školjaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare