To je to što me zanima!

VIDEO Morskog psa snimili kod obale u Medulinu i u Pomeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Psinu je prvo snimio mještanin Medulina u utorak oko 19 sati. Kako nam je rekao stručnjak, najvjerojatnije se radi o modrulju, premda se na temelju snimke to ne može točno utvrditi
Vidi originalni članak

Morska psina približila se obali Medulina u utorak oko 19 sati i privukla mnoge poglede mještana. Životinju je snimio čitatelj portala Istra24, koji tvrdi da se vjerojatno radi o kadelu.

POGLEDAJTE VIDEO: Morski pas u Medulinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iz videa je vrlo teško zaključiti o kojoj se vrsti radi jer za precizno i točno identificiranje nedostaje cijeli niz detalja. Stoga se može samo nagađati o kojoj vrsti se točno radi, ali po kretanju najviše podsjeća na modrulja koji je u Jadranu i najraširenija vrsta većeg morskog psa - rekao nam je prof. dr. sc. Alen Soldo s Odjela za studije mora Sveučilišta u Splitu.

PREŠAO 20 TISUĆA KILOMETARA Jeza postala stvarnost: Morski pas došao na mjesto koje je nadahnulo Spielbergove 'Ralje'

Dodao je kako je dolaskom ljetne sezone i povećanjem broja ljudi na moru za očekivati kako će ovakvih prizora biti sve više, pa i snimki morskih pasa.

- Oko 19 sati sam primijetio da turisti u kampu u Medulinu nešto snimaju i fotografiraju. Oni su ga zapravo prvi primijetili, i onda sam ga i ja snimio. Po mojoj procjeni, dugačak je oko 1,5 metar - rekao je čitatelj za navedeni portal.

Morski pas snimljen i u Pomeru

Nakon Medulina u utorak, društvenim mrežama od četvrtka kruži snimka navodnog morskog psa u Pomeru, prenosi RegionalExpress.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NijeRuža 27.05.2022.

    Al sam gladan, al sam gladan, mmm njam njam njam!

  • Jovani_1 27.05.2022.

    još malo pa če se ovakovi naslovi nuditi u turističkim biroima kao ponuda , ma stvarno radite medveđu uslugu turizmu !

  • srni106 27.05.2022.

    Klasika krece pred ljetno zastrašivanje,ralje na Jadranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare