To je to što me zanima!

Video o kojem će se govoriti: U blizini kuće snimio Bigfoota?

Bilo bi suludo tvrditi da video doista prikazuje to famozno majmunoliko stvorenje i da nije riječ o prevari, no u naslovu vas nismo lagali. Snimka je brojne zaintrigirala
Vidi originalni članak

Video je 12. srpnja snimio anonimni 'vikendaš' pet kilometara sjeverno od gradića Blue Ridge u saveznoj državi Georgiji, i to nadomak kuće u koju s obitelji svraća na odmor.

Na njemu možemo vidjeti i čuti dlakavog dvonošca kako u sumrak tumara šumom te potom, tako se barem čini, režanjem daje do znanja snimatelju da se makne.

Jedno je sigurno, o medvjedu nije riječ (medvjedi propeti na stražnje šape su često znali zbunjivati one koji ih promatraju izdaleka), a i slabe su šanse da je kakva gorila zalutala u Georgiju.

Budući da nas video silno podsjeća na takozvane 'mockumentary' filmove kakvim je, primjerice, The Blair with Project, lako je moguće da je riječ o kostimiranom čovjeku, no treba ostati i otvorenog uma te dopustiti barem malenu mogućnost da je autentičan.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • StjepanBogovac 09.07.2014.

    1. Možda se varam , ali to meni izgleda kao netko kostimiran ili možda ako je nešto , obična gorila ništa drugo , pa nemogu baš prodavat takve stvari svijetu , 2. Tko bi da vidi nešto takvo uzeo kameru i poočeo trčkarat za njim + to nešto ga je i moglo čuti kada je hodao po grančicama na podu . -.-

  • Akatcuki 13.03.2014.

    Da baš izađe pred tebe Bigfoot mislim da bi bilo itko bacio kameru i pobjegao ali štaćeš moraš zaraditi nekak

  • mirnimrav 03.12.2013.

    slatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare