To je to što me zanima!

Vlada o News-Baru: Radi se o šali, nismo im ukinuli domenu

Vlada je u ponedjeljak na društvenim mrežama objasnila kako se "radi o šali satiričnog portala" te da im oni nisu ukinuli domenu, a ni CARNet, kako se piše
Vidi originalni članak

Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet, niti DNS služba koja djeluje unutar CARNeta, ni na koji način nisu donijeli odluku da se domena news-bar.hr oduzme izdavaču iz bilo kojih razloga, niti da se ista domena obriše, blokira ili da joj se onemogući pristup. Prema našim podacima navedena domena je aktivna i s njome je sve u potpunom redu, što je evidentno jer je dostupna, stoji u priopćenju CARNeta koje je prenijela Vlada na svom profilu na Twitteru.

- Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja nametanja cenzure portalu News-Bar.hr, jedinom neovisnom satiričnom portalu u Hrvatskoj, Vlada je odlučila pokrenuti spor pred Središnjim centrom za registraciju domena i zatražiti oduzimanje i gašenje domene www.news-bar.hr - priopćilo je uredništvo News-Bara.

Vlada je u ponedjeljak na društvenim mrežama objasnila kako se "radi o šali satiričnog portala" te da oni nisu ukinuli domenu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • perky9 03.02.2014.

    sad da ih vlada tuži zbog obmanjivanja javnosti i blaćenja vlade ispala bi cenzura

  • Anderson Council 03.02.2014.

    hahaha, podmirili su ministra i dobili natrag svoju domenu :)))))

  • decko77 03.02.2014.

    ja sam znao :D :D :D a vi nasjeli, pogledajte tamo komentare ljudi nasjeli, skoro svi osim mene :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare