To je to što me zanima!

Vodimo te na premijeru filma 'Hobit: Smaugova pustoš'!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uključi se u naš novi nagradni natječaj i osvoji spektakularnu nagradu - šetnju red carpetom do premijere filma 'Hobit: Smaugova pustoš' te luksuzni smještaj za dvije osobe u Berlinu!
Vidi originalni članak

Ako ti svijet trolova, vilenjaka i zmajeva mami osmijeh na usta, a uz to si i veliki ljubitelj spektakularnih filmova oskarovca Petera Jacksona, na pravom si mjestu! Portal 24sata.hr i Cinestar Premiere kanali nagrađuju najvećeg Tolkienovog fana među vama odlaskom na europsku premijeru hita Hobit: Smaugova postoš u Berlinu! Dobitnik sa sobom može povesti pratnju, a nagrada uključuje još i smještaj u luksuznom hotelu The Ritz-Carlton te povratni prijevoz avionom!

Princip je jednostavan - pokaži nam da si fan, a mi ćemo učiniti da se osjećaš kao prava filmska zvijezda!

Pokaži da si fan i osvoji nagradu

Uključi se u natječaj i najnoviji blockbuster gledaj na ekskluzivnoj red carpet premijeri u društvu Petera Jacksona i  cjelokupne ekipe filma! Klikni na NAGRADNI KVIZ, odgovori na tri jednostavna pitanje, napiši nam zašto baš ti zaslužuješ osvojiti ovu nagradu i popuni obrazac osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

Prijaviti se možeš jednom s jednom mail adresom do 01. prosinca u 23.59 sati.

Bitno je da nam unutar nagradnog kviza s komentarom do maksimalno 700 znakova pokažeš da si najveći fan. Dobitnika će odabrati predstavnici portala 24sata.hr i CineStar Premiere kanala, a njegovo ime potraži 02. prosinca u podrubrici Nagradne igre. Sretni dobitnik će o dobitku biti obaviješten mailom.

Što možeš osvojiti?

Nagrada koju ti poklanjamo vrijedi za dvije osobe i uključuje:

- Odlazak u Berlin na europsku red carpet premijeru filma Hobit: Smaugova pustoš 09. prosinca te povratak u Zagreb 10. prosinca 2013. (povratne avionske karte Zagreb-Berlin-Zagreb)
- Smještaj u The Ritz-Carlton Hotelu u Berlinu
- VIP prijevoz od i do aerodroma

Osim navedenog još pet velikih fanova nagrađujemo s pozivnicom za dvije osobe za hrvatsku IMAX premijeru filma u CineStaru Arena Zagreb!

Pogledaj film Hobit: Smaugova pustoš 

Od 12. prosinca pogledaj film Hobit: Smaugova pustoš u multipleksima CineStar! Od oskarovca Petera Jacksona dolazi nam film Hobit: Smaugova pustoš, drugi nastavak trilogije nastale adaptacijom vječno popularnog remek-djela J.R.R. Tolkiena Hobit.  

Tri filma donose nam priču iz Međuzemlja koja se odvija šezdeset godina prije radnje trilogije Gospodar prstenova. Jackson i njegov tim oživjeli su tu slavnu trilogiju rekordno popularnim serijalom koji je završio spektaklom Gospodar prstenova: Povratak kralja i nagradom Oscar® za film godine.

Hobit: Smaugova pustoš nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa na putovanju u društvu Čarobnjaka Gandalfa i trinaest Patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.

Nakon što uspijevaju preživjeti početak neočekivanog putovanja, članovi Družine nastavljaju prema istoku, a na putu će sresti Mjenjolika Beorna i Velike paukove u zloglasnoj i opasnoj šumi Mrkodol.  Nakon što pobjegnu Šumskim vilenjacima, hrabri junaci kreću prema Jezergradu i naposljetku stižu do Pustogore, gdje će se suočiti  s najvećom opasnošću, bićem strašnijem od bilo kojeg živućeg stvora koje će testirati ne samo njihovu hrabrost već i snagu njihova prijateljstva te koliko je uopće bilo mudro poći na ovakvo putovanje – zmajem Smaugom.

Uključi se u nagradni natječaj i film pogledaj na premijeri u Berlinu 09. prosinca!

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MarioMikulić 03.12.2013.

    AJDE VISE! Prekjucer ste obeclai da cete izvuci dobitnike jucer, a jucer ste obecali da ce te danas ujutro, a vec je 13:00! Cekamo rezultate ko budale a vas boli ona stvar -.-

  • TheBulletDodger 03.12.2013.

    to odugovlače jer ne mogu naći niti jednog sinčića od direktora koji bi išel da mu poklone karte!!

  • MarioMikulić 03.12.2013.

    Ajde 24 sata, dizite guzice i dajte nam vec te rezultate!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare