Obavijesti

Viral

Komentari 34

Vodimo te na premijeru filma 'Hobit: Smaugova pustoš'!

Vodimo te na premijeru filma 'Hobit: Smaugova pustoš'!
12

Uključi se u naš novi nagradni natječaj i osvoji spektakularnu nagradu - šetnju red carpetom do premijere filma 'Hobit: Smaugova pustoš' te luksuzni smještaj za dvije osobe u Berlinu!

VIDEO

Ako ti svijet trolova, vilenjaka i zmajeva mami osmijeh na usta, a uz to si i veliki ljubitelj spektakularnih filmova oskarovca Petera Jacksona, na pravom si mjestu! Portal 24sata.hr i Cinestar Premiere kanali nagrađuju najvećeg Tolkienovog fana među vama odlaskom na europsku premijeru hita Hobit: Smaugova postoš u Berlinu! Dobitnik sa sobom može povesti pratnju, a nagrada uključuje još i smještaj u luksuznom hotelu The Ritz-Carlton te povratni prijevoz avionom!

Princip je jednostavan - pokaži nam da si fan, a mi ćemo učiniti da se osjećaš kao prava filmska zvijezda!

Pokaži da si fan i osvoji nagradu

Uključi se u natječaj i najnoviji blockbuster gledaj na ekskluzivnoj red carpet premijeri u društvu Petera Jacksona i  cjelokupne ekipe filma! Klikni na NAGRADNI KVIZ, odgovori na tri jednostavna pitanje, napiši nam zašto baš ti zaslužuješ osvojiti ovu nagradu i popuni obrazac osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka!

Prijaviti se možeš jednom s jednom mail adresom do 01. prosinca u 23.59 sati.

Bitno je da nam unutar nagradnog kviza s komentarom do maksimalno 700 znakova pokažeš da si najveći fan. Dobitnika će odabrati predstavnici portala 24sata.hr i CineStar Premiere kanala, a njegovo ime potraži 02. prosinca u podrubrici Nagradne igre. Sretni dobitnik će o dobitku biti obaviješten mailom.

Što možeš osvojiti?

Nagrada koju ti poklanjamo vrijedi za dvije osobe i uključuje:

- Odlazak u Berlin na europsku red carpet premijeru filma Hobit: Smaugova pustoš 09. prosinca te povratak u Zagreb 10. prosinca 2013. (povratne avionske karte Zagreb-Berlin-Zagreb)
- Smještaj u The Ritz-Carlton Hotelu u Berlinu
- VIP prijevoz od i do aerodroma

Osim navedenog još pet velikih fanova nagrađujemo s pozivnicom za dvije osobe za hrvatsku IMAX premijeru filma u CineStaru Arena Zagreb!

Pogledaj film Hobit: Smaugova pustoš 

Od 12. prosinca pogledaj film Hobit: Smaugova pustoš u multipleksima CineStar! Od oskarovca Petera Jacksona dolazi nam film Hobit: Smaugova pustoš, drugi nastavak trilogije nastale adaptacijom vječno popularnog remek-djela J.R.R. Tolkiena Hobit.  

Tri filma donose nam priču iz Međuzemlja koja se odvija šezdeset godina prije radnje trilogije Gospodar prstenova. Jackson i njegov tim oživjeli su tu slavnu trilogiju rekordno popularnim serijalom koji je završio spektaklom Gospodar prstenova: Povratak kralja i nagradom Oscar® za film godine.

Hobit: Smaugova pustoš nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa na putovanju u društvu Čarobnjaka Gandalfa i trinaest Patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.

Nakon što uspijevaju preživjeti početak neočekivanog putovanja, članovi Družine nastavljaju prema istoku, a na putu će sresti Mjenjolika Beorna i Velike paukove u zloglasnoj i opasnoj šumi Mrkodol.  Nakon što pobjegnu Šumskim vilenjacima, hrabri junaci kreću prema Jezergradu i naposljetku stižu do Pustogore, gdje će se suočiti  s najvećom opasnošću, bićem strašnijem od bilo kojeg živućeg stvora koje će testirati ne samo njihovu hrabrost već i snagu njihova prijateljstva te koliko je uopće bilo mudro poći na ovakvo putovanje – zmajem Smaugom.

Uključi se u nagradni natječaj i film pogledaj na premijeri u Berlinu 09. prosinca!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.