To je to što me zanima!

'Za Valentinovo su mi zaručnik i djeca izradili poklon i razočarali me, htjela sam komad nakita...'

Koliko vratova imaš da ti je svako malo potrebna nova ogrlica? Ne mogu vjerovati kakvih ljudi sve ima... Samo su neki od negativnih komentara koje je dobila žena na internet forumu nakon svojih žalopojki...
Vidi originalni članak

Jedna anonimna 31-godišnjakinja iz Velike Britanije  požalila se na internet forumu kako je razočarana poklonom kojeg je dobila za Valentinovo. Njezina objava uskoro je postala viralna i prikupila je na tisuće komentara, piše britanski Mirror.

POVEZUJU GA S BARBAROM LJILJAK Našoj misici Porsche je poklonio razvedeni srpski poduzetnik?

- U vezi smo dvije godine i zaručeni smo. Za rođendane, Božiće... i ostale proslave uvijek kupimo lijepe poklone. Ja njemu kupim neku sportsku opremu kojoj se veseli, a on bi mene uvijek obradovao s ogrlicom ili nekim drugim komadom nakita, no ovaj put se to nije dogodilo - započela je objavu ova djevojka i odmah nastavila:

PROMO Pronašli smo način kako više vremena provoditi zajedno – najbolji poklon za Valentinovo

- Za ovo Valentinovo kupila sam mu tenisice, a on je sa svojim klincima iz prethodne veze meni izradio drveni okvir u kojeg je stavio našu zajedničku fotografiju. Pitao me što o tome mislim, a kad sam mu iskreno odgovorila da bi mi više značio nakit, naljutio se na mene. Rekla sam mu da ima novca da mi kupi pristojnu ogrlicu koju bi nosila na našu proslavu zaruka, ali to ga je samo više naljutilo. Povukao se u sobu i odbija razgovarati - napisala je.

DAN ZALJUBLJENIH Što ste dobili za Valentinovo? Evo što to govori o vašoj vezi

Iako se ova žena vjerojatno nadali podršci korisnika foruma, sve joj se to na kraju obilo o glavu. 

- Koliko vratova imaš da ti treba svako malo nova ogrlica? - napisao joj je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

- Znači čovjek se potrudio, potrošio je svoje vrijeme, družio se s djecom i nadao se kako će vas to sve povezati, ali tebi je bitniji nakit.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dana89 21.02.2022.

    Svasta,stvarno se covjek potrudio da ti pokloni nesto originalno i to sa djecom,pa mozes biti sretna,a ne prigovarati,barem znas kako bi se odnosi prema vasoj djeci (ako ih bude),da bi ih ukljucivao u ideju poklona,znaci da mu je stalo i do misljenja djeca iako djeca nisu vasa zajednicka,po meni je to skroz u redu sto je napravio!

  • FRANCO 26 20.02.2022.

    Da si mu natuknula da bi nakit možda bi ti ga kupio,ali ovako ti je darovao nešto puno vrijednije samo to neznaš cijeniti&još se čudiš reakciji?Čudno je da nije prekinuo nakon svega kako si se ponijela prema njemu!

  • ElLuLe 20.02.2022.

    Ma sram ga bilo, nije ti kupio nakit.. 🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare