Promo sadržaj

Komentari 0

Pronašli smo način kako više vremena provoditi zajedno – najbolji poklon za Valentinovo

Pronašli smo način kako više vremena provoditi zajedno – najbolji poklon za Valentinovo

Iz obitelji 360 dolazi nam još jedan izvrstan robotski usisivač koji svojim karakteristikama dostojno mijenja najbolje kućne pomoćnike – upoznajte C50

Koliko često ste se ulovili da razmišljate o svojoj vezi? Jeste li zadovoljni vremenom koje provodite sa svojim partnerom ili partnericom u ovom užurbanom svijetu u kojem neizvjesnost doseže nekad nezamislive granice, a rutina pomalo zastrašuje?

Koliko puta ste poželjeli vikende provesti negdje u prirodi, na planinama ili moru, ili jednostavno u šetnji omiljenim parkom, no sjetili ste se svih obaveza koje niste uspjeli riješiti preko tjedna. Koliko puta vas je bolja polovica odbila jer opet mora čistiti?

Iako univerzalna rješenja ne postoje, postoje ona pametna koja život čine ljepšim i lakšim, postoje pametni kućni pomoćnici koji ne traže nadoknadu po satu, već tek nekoliko minuta vašeg vremena za njihovo pokretanje, jednostavno dostupno putem priloženog daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja.

Brend 360 ponovo ima novosti, koje su uz pomoć distribucijske kuće Bijelić Co, odnosno putem web shopa venkon.hr  dostupne i na hrvatskom tržištu.

Riječ je o pametnom usisivaču 360 Robot Vacuum Cleaner C50 zahvaljujući kojem usisavanje doma nikada nije bilo lakše i jednostavnije, a slobodno vrijeme vaše partnerice ili partnera nikad dostupnije.

Njegovo tanko tijelo dizajnirano  je za velike, ali i male prostore vašeg doma jer s promjerom od 31.5 cm i visinom od 7.9 cm, ovaj mali robotski usisivač čisti čak i tamo gdje vi ne možete, a poseban doprinos njegovoj uspješnosti daje 2600Pa usisne snage!

Za razliku od ostalih pametnih usisivača svoje kategorije, C50 Robot Vacuum planove čišćenja generira baš poput ljudi, koristeći 8 načina čišćenja – za usisavanje i pranje podova uz cik-cak rute odnosno načine koje sami odaberete. Uz 18 tipova senzora u svakom trenutku stvara idealnu rutu za obavljanje svojih zadataka u više prostorija, izbjegavajući pri tom sve prepreke na putu.

U velikom spremniku za prašinu C50 drži do 510 mL prašine što znači da ga možete čistiti svaka 1 do 2 tjedna. Inteligentan spremnik vode od 300 mL uz precizno kontroliran protok dodatna je prednost ovog novog 360 usisivača uz pomoć kojega će vaš pod biti u potpunosti i doista temeljito očišćen. Jedino što ostaje na vama je da odaberete između tri razine vode za drvo i pločice, a besprijekorno čišćenje osigurat će vaš C50, u svakom trenutku brinući da nikad ne ošteti podove!

Dodatan adut ovog usisivača je i baterija kapaciteta 2600 mAh, koju možete napuniti uz pomoć kabela za punjenje ili na njegovoj vlastitoj stanici za samopunjenje, a koja osigurava izdržljivost potrebnu za čišćenje velikog stana ili kuće do 120 minuta rada.

Hoćete li reći DA za Valentinovo ostaje na vama, no sigurni smo da ovu odluku nećete požaliti. Jer neke odluke doista su važne za bolji, ljepši i sretniji život.