To je to što me zanima!

Zabava zagarantirana: Dijelimo ulaznice za Sziget festival!

Najveći festival u Europi održava se od 10. do 17. kolovoza na otoku usred Budimpešte. Nastupaju Robbie Williams, Kings of Leon, Florence+the Machine...
Vidi originalni članak

Očekuje se da će ovaj spektakularan festival na Otoku slobode usred Budimpešte okupiti oko 500.000 ljudi! Oni će moći uživati u nastupima svjetski poznatih izvođača poput Robbieja Williamsa, Kings of Leon, Avicii, Florence+the Machine i Limp Bizkit.

Sziget festival, kojem je treću godinu zaredom partner Jana - službena voda festivala , svojim bogatim programom pomiče granice i s razlogom nosi epitet jednog od najboljih festivala u Europi. Sada imaš priliku i sam(a) iskusiti ludi provod u mađarskoj prijestolnici jer dijelimo 3*2 ulaznice za festival!

Sve što trebaš učiniti je ispuniti obrazac sa svojim kontakt podacima i u pet riječi opisati kako bi izgledao tvoj idealan dan na Szigetu. Redakcija 24sata.hr i Jamnica nagradit će najkreativnije među vama.

A kako je bilo na Janinoj pozornici na nedavno održanom Balaton Sound festivalu možete pogledati u videu.

Natječaj za Sziget festival traje od 21. do 26. srpnja, nakon čega objavljujemo dobitnike u rubrici Nagradne igre . Pročitaj i detaljna pravila natječaja .

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare