To je to što me zanima!

Zatekao je ženu kako učeniku (16) daje instrukcije iz - seksa!

Nevjerna supruga, inače profesorica u lokalnoj Kršćanskoj akademiiji, istražiteljima je ispričala da je učenika zadovoljila kako bi je prestao gnjaviti prostim porukama
Vidi originalni članak

Muškarac, kojeg je progonio osjećaj da ga supruga vara, uspio se pomoću GPS-a uvjeriti da je s pravom bio sumnjičav. Voljenu je pronašao kako na parkiralištu srednje škole floridskog gradića Port. St. Lucie na stražnjem sjedalu automobila učeniku (16) daje instrukcije iz 'seksologije'.

Amie Lou Neely (38), inače doista profesorica lokalne Kršćanske akademije, ali ne iz tog predmeta, u međuvremenu je uhićena, a istražiteljima je kazala da je za sve kriva 'kriza srednjih godina'.

Također je izjavila da ju je učenik neko vrijeme maltretirao SMS porukama seksualnog sadržaja te da je vjerovala kako će s time prestati ako ga zadovolji.

Učenik o kojem je riječ je u SAD stigao s razmjene, te je živio u kući bračnog para čija će veza očito neslavno završiti.

Suprug ga je, naravno, u međuvremenu izbacio na ulicu.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • mangusta 18.11.2012.

    Eklatantni primjer jednakosti muškaraca i žena. Kakvi bi komentari bili da je naslov "Zatekla muža kako učenici daje instrukcije..."?! WTF?!

  • 15.11.2012.

    dajtemi njem broj mobitele želim je maltretirat SMSom

  • Bitch Please_1 15.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 2 teže opomene u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare