To je to što me zanima!

Žene ostavlja u restoranu: Tri godine nikad nije platio račun...

Kalifornija: Naručio je salatu od škampi, filet mignon, pojeo i onda otišao van. Rekao mi je da čeka poziv tete i da mora brzo napuniti mobitel. Nakon toga je nestao, kaže žrtva
Vidi originalni članak

Paul Gonzales već tri godine ostavlja ženama na spoju da plate račun. Prvi puta se pojavio u medijima u ožujku prošle godine nakon što je ostavio dvije žene nakon spoja i ostavio im da plate skupe račune u restoranu u Kaliforniji.

Jedna od žena je ispričala medijima da je Gonzalesa provjerila na internetu i saznala je da je već prevario dvije žene na isti način kao i nju. Gonzalesa to očito ne smeta jer je prije samo nekoliko dana nasamario još dvije žrtve.

Žene upoznaje online i onda ih poziva na spoj. Nakon divne, ali i često skupe večere žrtvama počne govoriti o svojoj bolesnoj teti i koliko se brine zbog nje.

Nakon toga odlazi u automobil navodno po punjač za mobitel, ali se nikada ne vrati u restoran. Jedna je žrtva večeru morala platiti 130 dolara (oko 793 kune). 

- Naručio je salatu od škampi, filet mignon, pojeo i onda otišao van. Rekao mi je da čeka poziv tete i da mora brzo napuniti mobitel. Nakon toga je nestao - kaže jedna žena. Dodala je da joj je povrijedio ponos i da se osjećala glupo.

Kalifornijska policija poziva žrtve da podnesu prijave jer je takvo ponašanje u toj saveznoj državi kažnjivo, piše Odditycentral. 
  

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Yola 16.05.2018.

    Ima jos bizarniji slucaj...jedna zena u Londonu je isla na velike sprovode jer se poslije tog islo jesti. Kad su je nasli,sve je priznala. Bila je jednostavno zeljna dobre klope besplatno

  • 16.05.2018.

    Sve već viđeno. Prije II svj.rata Marx Groucho ( braća Marx) komičar i glumac i zafrkant odveo komad na gala večeru. Konobar donio račun na $ 250 US. ( tada veliki novac) Marx dodaje račun komadu i kaže: Valjda niste luda platiti ovaj bezobrazno velik račun". Digne se i ode.

  • sexy_trubadur 16.05.2018.

    a da zensko ode tako ,to nije problem ,,to je normalno ,,jel tako novinari ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare