To je to što me zanima!

Žene u transu: Evo prve 'fotke' najseksi zatvorenika na svijetu

Slika najljepšeg zatvorenika je prije dvije godine očarala internet. Svi su pričali o njegovim nebesko plavim očima i savršenim crtama lica. Čim je izašao iz zatvora, odmah je potpisao ugovor s modnom agencijom Blaze
Vidi originalni članak

Jeremy Meeks u zatvoru je završio zbog posjedovanja oružja, a diljem je svijeta postao popularan nakon što se društvenim mrežama proširila njegova fotografija nastala u prostorijama kalifornijske policije. To je bilo dovoljna da stekne svjetsku popularnost, a milijuni ljudi su komentirali njegov seksi izgled.

Meeks je prije tri mjeseca izašao iz zatvora, a modne agencije su mu odmah počele nuditi ugovore. Zaposlio je menadžera Jima Jordana i ubrzo počeo živjeti životom modela. Prihvatio je ponudu agencije Blaze i potpisao ugovor na 30 tisuća dolara, prenosi Elite Daily. Sada je pak na Facebooku objavio svoju prvu profesionalnu fotografiju i oduševio fanove.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 20.06.2016.

    uhhhh ...njam

  • Blues anđelica 16.06.2016.

    Žene u transu ???? Zbog čega ovaj bolesni amerikanizam, gdje se one zaljubljuju u zatvorenike...Osobno, niti je ružan niti lijep, meni je odbojan.

  • 16.06.2016.

    kak to mislite, zbog posjedovanja oružja? pa svaki amer ima bar dva komada nekog oružja, to je tamo potpuno normalno i legalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare