To je to što me zanima!

Ženka pit bulla spasila obitelj od požara: 'To je naša heroina'

SAD: Požar se počeo širiti po zgradi, a pit bullica Sasha je sve jače lajala. Kada je žena otvorila vrata da provjeri što se događa, Sasha je utrčala u stan, ravno u sobu u kojoj je spavala njezina kćer
Vidi originalni članak

Ženka pit bulla spasila je svoju obitelj od požara koji je u noćnim satima zahvatio zgradu u Kaliforniji. 

Vlasnicu psa, Nanu Chaichanhdu, njezina je osmomjesečna Sasha probudila oko 22 sata. Sasha je cviljela i skakala po stražnjim vratima stana, pokušavajući upozoriti vlasnicu i njezinu kćer na vatru koja se počela širiti strahovitom brzinom.

Izvukla je za pelenu iz kreveta

Požar je već uništio dom njezinog susjeda i počela se približavati njihovom stanu, a Sasha je sve jače lajala. 

- Nije mi bilo ni na kraj pameti da nas pokušava upozoriti na požar. Ustala sam se iz kreveta da provjerim što se događa. Otvorila sam vrata, a Sasha je utrčala u stan, ravno u spavaću sobu - objasnila je Chaichanhda za Daily Mail

SLOMILA NOGU BJEŽEĆI OD POŽARA 'Izbacila sam malog i skočila, a onda su počela pucati stakla'

Žena je tek onda vidjela da joj susjedstvo gori pa je i sama krenula prema spavaćoj sobi u kojoj se nalazila njezina kćer, stara samo sedam mjeseci. 

Kad je ušla u sobu, imala je što vidjeti. Sasha je već spašavala djevojčicu tako što ju je izvlačila iz kreveta držeći je za pelenu

- Zahvaljujući Sashi, na vrijeme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Sashi svoj život i život svoga djeteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, vjerojatno se ne bi izvukle - ispričala je. 

Stan je potpuno izgorio

Vatrogasci su brzo stigli i uspjeli u relativno kratkom roku ugasiti vatru, pa požar nije uništio cijelu zgradu. No stan Sashe i njezinih vlasnica je potpuno uništen u požaru, zajedno sa svim stvarima koje su posjedovale. Obitelj trenutno boravi kod rođaka koji živi u jednom od stanova koji su vatrogasci uspjeli obraniti od vatre. 

NAMJERNO POSTAVILI OTROV Otrovali kujicu HGSS-a: 'Beta je neophodna u spašavanjima'

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja u kojem obitelj pokušava prikupiti nešto novca kako bi što prije stali na noge. U kampanji su napisali da će prikupljenim novcem financirati odjeću, cipele i hranu za cijelu obitelj, uključujući i Sashu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • magicmushrooms 13.06.2018.

    Me ne di bi Sasha ona je luda i divlja nekontrolirana pasmina ccc Pit Bull ne zna za ljubav a vidi samo kako ljubi bebu i misli si ne dirajte moje zlato pojest cu vas sve ko najfinije konzervice ..Go Sasha Go

  • paško_patak 13.06.2018.

    Psi imaju sve ljudske vrline a ni jednu manu! Da se ljudski rod koji sve više postaje izrod ugleda na pse i ostale životinje ubrzo bi bio raj na zemlji!

  • Aaaaaaaaaa_1 13.06.2018.

    Bravo bullice..oni su za dicu zakon..ako su odgojeni normalno 💖

Komentiraj...
Vidi sve komentare