To je to što me zanima!

Zvali Azil Dumovec zbog zmije: 'Naš Dalibor ju je stavio oko vrata. Izašli smo kao pobjednici'

Zmijolovci i udruge imaju sve više posla jer su zmije sve češće u naseljenim mjestima. Jednu takvu intervenciju imali su i u Azilu Dumovec. Barem su mislili da imaju
Vidi originalni članak

Rumunjku Moniku nedavno je na splitskoj plaži ugrizla zmija. 

Kaže kako ju je ugrizla za venu pa je bilo dosta krvi. Tvrdi i da su joj liječnici rekli da zmija nije bila otrovna. Ženu iz BiH u Trebinju je ugrizla riđovka. Kad su je vozili na Hitnu, izašla je iz vozila i stala na - poskoka! 

OPREZA NIKAD DOSTA Rumunjka Monika: Na splitskoj plaži zmija me ugrizla u venu! Noga mi je postala duplo veća

Zmije se sve više pojavljuju u naseljima. Stručnjaci kažu da je puno miševa pa se zmije mogu obilno hraniti i da su zato sve bliže naseljenim mjestima. Zmijolovci i udruge zato imaju sve više posla. Jednu takvu intervenciju imali su i u Azilu Dumovec.

Barem su mislili da imaju. 

- Jedna je umirovljenica posjetila svoju prijateljicu, a pri odlasku kući susjedima je spomenula da je vidjela zmiju. Susjed je odmah uzbunio sina vlasnice, a on nas. Na kraju velike intervencije izašli smo kao pobjednici! - napisali su na Facebooku.

Uhvatili su - čegrtušu.

'Naš Dalibor strašnu je zmiju stavio oko vrata'

No bila je gumena.

- Naš Dalibor strašnu je zmiju stavio oko vrata. Posrijedi je bila gumena čegrtuša! Sin umirovljenice koji je dojurio pomoći nam u intervenciji, ni igračku više nije želio vidjeti. Unatoč velikom nesporazumu sretan je što je sve ovako završilo - napisali su.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arso 30.06.2022.

    jako korisna životinjica

  • Zukizuki 30.06.2022.

    Dobro je dok netko ne prođe kao onaj u Beču.

  • JA SAM TAJ 30.06.2022.

    Očekujem uskoro slike kako ljudi jedu vnago jer ovo sa zmijama više nisu interesantni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare