To je to što me zanima!

11 situacija kad momci znaju biti nesigurni u sebe, nije im lako

Muškarcima se diže ego kada ih žene žele i kada im se sviđaju. Oni se stvarno brinu oko toga što žene misle o njima. Kada se zaljube, neće prestati razmišljati o tome što njihova simpatija misli o njima
Vidi originalni članak

Svatko od nas se barem jednom osjećao nesigurno. I muškarci i žene mogu se osjećati nesigurno, pogotovo u odnosima. Kada su u vezi postoje jedinstvene nesigurnosti s kojima se muškarci bore. No vrlo često oni će to prikrivati ili će ih biti sram priznati takve stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog ovih 11 stvari muškarci su najčešće nesigurni:

1. Boje se da ne bi mogli ugoditi ženama

Muškarci žele znati da mogu usrećiti ženu. Nekima je to gotovo idealizirana svrha u životu. Oni žele znati da su dobri muževi i dečki, kao i dobri ljubavnici.

2. Oni se stvarno brinu oko svog izgleda

Ako mislite da se samo djevojke zamaraju oko svog izgleda, varate se. To vrlo često brine i muškarce koji brinu oko toga kako bi impresionirali djevojku koja im se sviđa.

3. Brinu se o financijama

Većini muškaraca je bitno da dovoljno zarađuju kako bi voljenoj ženi mogli osigurati sve što želi. To je istina. Oni se tako osjećaju muževno i dosljedno jednoj ženi. 

Vrlo je moguće da zbog toga mnogi muškarci žele da djevojka ostane kod kuće ili bude domaćica, iako ima i mnogih muškarca koji su impresionirani ženama koje zarađuju kao i muškarci te su na vodećim pozicijama.

Iako će neke to impresionirati, nekima će to narušiti samopouzdanje.

SVAKA SOBA IMA SVOJE ČARI Bilo kuda, seks svuda: Kako i u kojim prostorijama to izvesti?

4. Oni mogu biti nesigurni u pogledu svoje osobnosti

Osim izgleda, jako ih brine i njihova osobnost. Često će pomisliti kako nisu dovoljno dobri, zanimljivi i zabavni svojoj partnerici. Ako primijetite da vaš muškarac to misli dokažite mu do znanja suprotno, osim ako vam stvarno nije zanimljiv. Onda pokušajte popričati s njim.

5. Brine ih jesu li pravi muškarci

Jako je malo muškaraca koji na internetu pretražuju forume i teme koje se baziraju na koncept 'kako biti pravi muškarac'. Dečkima se primjerice, manje govori kakav muškarac treba biti te oni često imaju krivu pretpostavku o tome kakvi zapravo trebaju biti i kako se trebaju odnositi.

Međutim, ovo muči mnoge muškarce jer se mnogi pitaju jesu li zaista pravi muškarci ili samo misle da su to. 

6. Tjelesna građa

Nakon izgleda i osobnosti, ovo je tema oko koje se muškarci vrlo često brinu. Čak i najčešće. Brinu se zbog mlitavosti, debljanja, nedovoljne mišićavosti, pa čak i nedovoljne visine. 

ZNANOST DOKAZALA Žene su otkrile s kojim je tipom muškaraca orgazam najbolji...

7. Kontrola

Mnogi dečki ne mogu podnijeti ideju da ne mogu kontrolirati suprotni spol. Oni su često ovisni o ideji da mogu kontrolirati sve, iako kontrola nije moguća niti je zdrava stvar kojoj se teži. Kroz život sigurno ste naišli ili čuli priču o nekom muškarcu koji prisiljava ženu da radi stvari koje ne želi te ju kontrolira na različite načine.

Riječ je o kontroli i njihovoj nesigurnosti oko boravka u svijetu u kojem nisu 'vladajući'. Žene, ako imate jednog ovakvog kraj sebe ne pokušavajte ga smiriti. To je najgora moguća stvar, a odlazak je najbolja opcija.

8. Brine ih što žene misle o njima

Muškarcima se diže ego kada ih žene žele i kada im se sviđaju. Dečki se stvarno brinu oko toga što žene misle o njima. Muškarac kada se zaljubi, neće prestati razmišljati o tome što njegova simpatija misli o njemu, a na kraju krajeva i njezini bližnji i prijatelji. Mišljenje njene obitelji i njezinih prijatelja bit će mu vrlo važno.

9. Brinu se hoće li biti sami

Čak i ako ste duže vrijeme solo, nije zlo ako razmišljate o nekome tko će vam biti oslonac u životu. Većina muškaraca sanja o pravoj ženi i sanjaju o tome kako će se s njom skrasiti. Kada se zaljube najviše se boje da ih žena ne povrijedi i ostavi, te se boje samoće.

10. Mišljenje drugih i obitelji

Kao što smo već spomenuli, frajerima je jako jako bitno mišljenje partnerice, njezine obitelji ali i vlastite. Ako njezina obitelj misli da frajer nije dovoljno dobar to će mu automatski narušiti samopouzdanje i osjećati će se da nije dovoljno dobar. Zbog toga će biti jako nesiguran i neće se moći opustiti, a još gore je to što će vjerojatno izbjegavati djevojčinu obitelj.

11. Brinu se zbog popularnosti

Oni se žele svima svidjeti. Postoji nešto biološko u našoj potrebi da se osjetimo društveno prihvaćeni i da steknemo takozvani 'društveni status'. Ako mislite da su dečki imuni na ovu potrebu, varate se. Svi trebamo prijatelje i svima nam je potrebna ljubav i prihvaćanje drugih, piše Your Tango.
 

Idi na 24sata

Komentari 213

  • 14.05.2021.

    Voltaren se ne sekira .on ionako ne spava sa ženom

  • 14.05.2021.

    Pa fizicki gledano najnesigurniji su omanji i procelavi/celavi muskarci. To im dodje kao zenama male grudi ili cellulite na nogama i guzi.🙈 jos i gore rekla bi. A gledano ovako-karakterno, vise su sigurno u sebe oni koji ama bas nista nemaju za ponudit nego oni koji imaju.

  • 14.05.2021.

    Ma muskarci su iskompleksiraniji od zena. Pogotovo ako im fali cm a i ako su im mosnje velicine ljesnjaka. Pa i sve drugo da je savrsen to sebi ne mogu oprostiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare