Lifestyle

Komentari 40

Bilo kuda, seks svuda: Kako i u kojim prostorijama to izvesti?

Bilo kuda, seks svuda: Kako i u kojim prostorijama to izvesti?

Tijekom pandemije dobili smo priliku istražiti seksualni potencijal ostalih prostorija u domu, a ne samo spavaće sobe. Donosimo ideje kako se možete zaigrati u svakom kutku svog stana ili kuće

U hodniku

Ljubite se

Poljupci kada izlazite iz kuće ili se vraćate doma odlična su prilika da isprobate neke nove tehnike s jezikom ili grickate usnice partnera, lagano ih liznete iza uha ili nešto slično kako bi se 'zagrijali' za ono što slijedi kasnije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stepenice

Ako jednostavno ne možete dočekati da dođete do spavaće sobe, stepenice su odlično mjesto za eksploziju strasti. Možete isprobati pseću pozu dok muškarac stoji pri dnu stepenica, a žena kleči nekoliko stepenica iznad. Osim toga, možete iskoristiti i 'obrnutu kaubojku', pozu u kojoj muškarac sjedi na stepenicama, a žena ga 'jaše' okrenuta od njega. Ako imate rukohvat, iskoristite ga za potporu.

Ovo je ta noć

Hodnik možete iskoristiti i za davanje seksi signala pa tako možete ostaviti upaljeno svjetlo u hodniku što će biti znak da ste već negdje u kući, spremni za akciju. Isto možete napraviti i ostavljanjem upaljene mirisne svijeće kraj ulaznih vrata. Samo pripazite da nešto ne zapalite, doslovno.

Ljuljačka za užitak

U hodnik možete instalirati i držače za ljubavnu ljuljačku pa isprobati i neke akrobatske poze.

Kupaonica

Potražite G-točku

Ukoliko žena digne jednu nogu na lavabo ili, ako je manje fleksibilna, na WC školjku, a muškarac joj priđe s leđa, uz malo namještanja moguće je pogoditi točno u G-točku.

Iskoristite zavjesu za tuš

Ukoliko se želite zaigrati s vodom, hranom ili uljem, možete iskoristiti zavjesu za tuš, koju možete i skinuti pa ju postaviti bilo gdje u domu kako bi nered smanjili na minimum.

Uživajte u kadi

Osim samog seksa u kadi, možete se zaigrati i s igračkama za seks, samo pazite da nabavite vodootporne modele.

Striptiz pod tušem

Iskoristite vrijeme za tuširanje za kako biste partneru dopustili da gleda kako senzualno perete svaki dio svog tijela. Ne dozvolite mu da vas dira, tako će eksplozija strasti kasnije biti još veća.

Vibracije za dodatni užitak

Perilica rublja je izvor mnogih zabavnih vibracija dok je u pogonu. Iskoristite ih tako što će žena sjesti na nju, a muškarac će joj pristupiti sprijeda.

Spavaća soba

Ljepota je u oku promatrača

Zamijenite svoja obična vrata na ormaru u spavaćoj sobi sa onima s ogledalom. Tako ćete svaki put tijekom seksa imati osjećaj kao da ste glavni glumci u nekom filmu za odrasle.

Lažirajte grupni seks

Snimite zvukove koje proizvodite tijekom seksa i onda ih pustite kada se sljedeći put prepustite strastima u spavaćoj sobi, imat ćete osjećaj kao da je oko vas još parova.

Novi horizonti

Dodajte u svoju spavaću sobu još namještaja na kojem se možete seksati, tako će ta soba postati još uzbudljivija nego prije.

Nove senzacije

Nabavite svilenu posteljinu, zapalite svijeće s afrodizijačkim mirisima ili uložite u satenske jastuke. Novi osjeti mogu seks podići na jednu sasvim novu dimenziju.

Tko rano rani...

Namjestite budilicu pola sata ranije nego inače i prepustite se strastima u cik zore.

Kuhinja

Iskoristite radne plohe

Ukoliko vam ne smeta što ćete kasnije morati malo čistiti, iskoristite radne plohe u kuhinji. One su obično idealne visine i u ravnini kukova pa kada žena sjedne na njih, muškarac može pristupiti bez ikakvih problema i podešavanja visine.

Iskoristite kuhinjska pomagala

Kist za slastice možete iskoristiti kako bi namazali čokoladu po svom partneru, a kuhačom se možete lagano lupkati po stražnjici. Jedina granica je vaša mašta.

Vrijeme je za desert

Žena neka se savine preko kuhinjskog stola, a muškarac joj može prići straga.

Toplo-hladne igrice

Napravite neki topli napitak kako bi zagrijali svoja usta i jezik, a onda vruće poljupce kombinirajte s povremenim korištenjem leda kojim možete prelaziti po unutrašnjoj strani ženskih bedara ili slično.

Dnevna soba

Iskoristite reklame

Umjesto da vrtite po drugim programima tijekom reklama, iskoristite ih kao predigru za ono što slijedi kasnije.

Žlica na kauču

Dok gledate neku seriju, skinite se goli i namjestite u pozu žlice. Nemojte ništa raditi, samo gledajte seriju i pustite da se uzbuđenje gomila. Vjerojatno nećete stići niti do druge epizode...

Zaskočite ga u fotelji

Dok on gleda nešto iz svoje omiljene fotelje, jednostavno mu priđite i opkoračite ga tako da su vam stopala s vanjske strane njegovih bedara. Ova poza je jako intenzivna i prikladna za žestoki, kao i senzualni seks.

Moraju li zastori biti navučeni?

Ako imate ekshibicionističkih poriva, rastvorite zavjese, i uživajte u seksu uz opasnost da vas netko vidi.

Izvan kuće

Šupa ne mora biti 'rupa'

Ukoliko imate šupu, uredite ju tako da se u njoj možete i seksati. Promjena scenografije mogla bi jako utjecati na vaše razine uzbuđenja.

Mirisi koji potiču na akciju

U svom vrtu posadite cvijeće koje će vas svojim seksi mirisom potaknuti na akciju. Popularni prijedlozi su jasmin i lavanda.

Zabavni dodaci u dvorištu

Ukoliko u dvorištu imate jacuzzi ili viseću mrežu za ležanje, možete ih iskoristiti za seksi igrice, samo pazite da niste baš susjedima pred očima.

Zabava u garaži

Dok su ljudi mlađi, često se seksaju u autima, ali kasnije na to zaborave. Prisjetite se mlađih dana i 'pohvatajte' se u automobilu parkiranom u garaži.

Nabrijavanje u autu

Na povratku doma ili tijekom odlaska na odmor, iskoristite svako crveno svijetlo na semaforu kako bi se mazili i govorili što ćete si raditi kada stignete na odredište. Nećete moći dočekati kraj putovanja, piše The Sun.

Najčitaniji članci