Obavijesti

Lifestyle

Komentari 82

Žene su otkrile s kojim je tipom muškaraca orgazam najbolji...

Žene su otkrile s kojim je tipom muškaraca orgazam najbolji...

Ne samo da će s njima doživjeti najviše vrhunaca, nego će i cjelokupan seks biti najbolji, otkrile su ankete prema kojima nije stvar u fizičkim osobinama ili posebnoj tehnici, već jednoj poželjnoj karakternoj osobini

VIDEO

Ženski orgazam oduvijek je bila složena tema i mnogi muškarci još ga uvijek doživljavaju misterijem, nadajući se kako su savladali znanje i tehnike da ga pruže - no bez potpune sigurnosti da to i je zbilja tako. Međutim, čini se da se najmanje trebaju brinuti oni sa smiješkom na licu, pokazala je nova studija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

Istraživanje je provedeno na 103 žene u dobi dobi od 20 do 69 godina, koje su ispunile više od sat vremena ispitivale upitnik o svojoj seksualnoj prošlosti. Žene koje su bile u predanim, duljim vezama nisu bile dio ankete jer su osobe koje su je provodile vjerovale da 'se osobe u vezi mogu osjećati obveznima ocjenjivati ​​svog trenutnog partnera povoljnije nego što je činjenično točno', piše IFL Science.

Tko se ne voli dobro nasmijati?

Prema njemu, muškarci koje većina ljudi označava kao 'duhovite', odnosno skloni su šalama i zabavnim razgovorima, prema anketi su ispali najbolji ljubavnici.

Zapravo, istraživanje nedavno objavljeno u Socioaffective Neuroscience & Psychology primjećuje da su šaljivi, kreativni i emocionalno topli muškarci češće ženama 'pružili orgazme', a pripadnice ljepšeg spola orgazme s njima ocjenjuju kao 'najbolje'.

Cilj istraživanja bio je otkriti koje su osobine kod muškaraca povezane s njihovim pružanjem najugodnijeg orgazma. Prema studiji, vesel i zaigran karakter koji se doživljava i kao dobro raspoloženje kod muškaraca bila je čimbenik postizanja pamtljivih seksualnih vrhunaca. To sugerira da humor vodi do bliskosti koja omogućava ženama da iskuse intimnost na mnogo višoj razini.

Ilustracije muškaraca
Samo 5 muškaraca na njih 100 može se pohvaliti spolovilom dužim od 16 centimetara
Samo 5 muškaraca na njih 100 može se pohvaliti spolovilom dužim od 16 centimetara


 
- Obrazac pronađen u našim rezultatima sugerira da su ženski orgazmi više ovisili o osobinama koje potencijalno predstavljaju ulaganje i pažljivost (npr. vjernost, emocionalna toplina i duhovitost) nego ono što zovemo klasični biljezi dobrih gena i muškosti, poput istaknute čeljusti i sličnog -  izvijestili su istraživači.

Prema studiji, najbolja iskustva žene su imale s muškarcima s pozitivnim karakterističnim osobinama.

Partneri koji su izazvali odlične orgazme ocijenjeni su duhovitijim, kreativnijim, toplijim, vjernijim i s ugodnijim mirisom od onih s kojima nisu doživjele pamtljive orgazme, a također su se i više potrudili da žena dođe do vrhunca, napominje se u studiji 
 
Tim je ukazao na neka ograničenja svoje studije, uključujući poteškoće u raščlanjivanju koje karakteristike izgleda najviše doprinose ženskom orgazmu. Primjerice, veće razine humora i kreativnosti mogu jednostavno pridonijeti ocjeni atraktivnosti, što zauzvrat povećava vjerojatnost orgazma.

Visina prihoda, širina ramena i samopouzdanje

U prethodnim studijama od psiholoških osobina dobrog ljubavnika, žene su najčešće isticale dva faktora - samopouzdanje i visinu prihoda muškarca. Naime, vjeruje se kako muškarci koji dobro zarađuju te imaju visoko samopouzdanje, u krevetu pokazuju više inicijative, manje su skloni samokritici te im je draže eksperimentirati.

5 stvari koje se događaju ženi ako ne vodi ljubav dulje vrijeme
5 stvari koje se događaju ženi ako ne vodi ljubav dulje vrijeme

Što se tiče poželjnih fizičkih osobina i lakoće postizanja orgazma, ranija su istraživanja otkrila kako je orgazam u snažnoj korelaciji s time koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerici, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena.

Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako - objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena povezuje se s višom razinom testosterona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...