To je to što me zanima!

A. Morissette: Beauty rutina pomaže mi da se osjećam bolje

Slavna pjevačica ima 46 godina i ujednačen, kvalitetan ten, zahvaljujući rutini koja joj je izuzetno važna, a od aduta ističe kako svako malo isproba nešto novo, kako bi "iznenadila" kožu
Vidi originalni članak

Slavna pjevačica Alanis Morissette otkrila je u serijalu "Go to Bed With Me" za magazin Harper’s Bazaar svoju kozmetičku rutinu koja joj pomaže da održi zdravi, mladenački ten i u 47. godini života.

- Jako volim nove stvari i promjene, raznolikost njege kako se moja koža ne bi previše "opustila" - komentirala je pjevačica.

Smatra da je njega briga o sebi vrlo važna ne samo radi vidljive ljepote.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se riješiti mrlja na licu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na neki način, posvećenost izgledu i detaljna njega podižu mi samopouzdanje, smatram da je to vrlo važan aspekt cjelokupne brige o sebi - ističe Morisette.

Kod nje se izmjenjuju razne kreme, serumi i ulja, jer smatra da je bitno mijenjati rutinu, ovisno o dobu, sezonama i promjenama na koži.

- Ne osjećam da mi je lice čisto prije nego ga očistim dva puta - otkriva pjevačica.

MOŽE NA SVE Dosta je kiča, lijepa i lagana francuska manikura se vratila!

Na regularnoj bazi koristi i pilinge, a onda i tretmane, serume i kreme za područje oko očiju. Voli sastojke poput ružine vodice koji smiruju i hidratiziraju lice.

Uz sebe nosi uvijek osvježavajući sprej za lice te ga koristi gdje god se nađe. Važnim smatra i balzame za usne, jer one su jedan od najosjetljivijih dijelova na licu, piše Prevention.

7 UZROKA BRZOG STARENJA Lice će brže starjeti ako jedete slatkiše i spavate sa šminkom

Rijetko se šminka te se njezina beauty rutina uglavnom odnosi na njegu, koja je osnova lijepe i zdrave kože, bez obzira na godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare