To je to što me zanima!

Ako ste se udebljali ne morate kupovati novu robu, postoji trik

Zbog izolacije i smanjenog posjeta teretanama mnogi su pojeli kolačić viška i to se vrlo brzo odrazilo na vagi, ali i na odjeći koju nose. No Britanka je doskočila problemu
Vidi originalni članak

U Facebook grupi Extreme Budget DIY & Life Hacks žena je objavila svoj trik uz rečenicu da je željela sa svima podijeliti svoje otkriće, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Trik kako objesiti sliku na zid

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sad sam u godinama kad mi se težina stalno mijenja i često mi suknje, hlače i tajice znaju biti tijesne. Zato, kad ih operem, rastegnem ih preko sušila za rublje. Znam da neće pomoći svima, ali nekima sigurno hoće - napisala je uz fotografiju.

Rastežući je oko struka ili drugih dijelova, žena je odjeću uspjela dovoljno proširiti da se u njoj više ne osjeća neudobno.

SPASITE OBROK Trikovi kako spasiti presoljeno jelo: Juhu, umak, varivo, meso

Trik najbolje pali kod prirodnih vlakana poput pamuka i vune. Vlakna od poliestera ili najlona imaju manju mogućnost rastezanja.

Rastezanje ovisi i o tome koliko je gusto tkanje, pa je rastezljivije ono koje je rjeđe. Deblja tkanja su sklonija dodatno se zgusnuti tijekom pranja i blizu topline.

Ovaj će trik nesumnjivo pomoći mnogima koji su se suočili s viškom kilograma zbog karantene. Samo u razdoblju izolacije u Velikoj Britaniji ljudi su u prosjeku dobili pola kilograma tijekom prvog od sedam tjedana.

MOŽE JEDNOSTAVNIJE I BRŽE Nevjerojatan trik s kojim ćete poplun u navlaku staviti za čas

Ako želite skinuti višak kilograma, vježbajte i izbjegavajte hranu bogatu šećerima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jaka sam 09.07.2020.

    Kada želim smršaviti kupim drag mi komad odjeće manjeg broja i trudim se manje jesti da bi stala u njega.

  • 09.07.2020.

    i ja idem bilo kaj procitati.. jos da mi to nije profesija, ali ovako🤔😕.. valjda znatizelja ili zelja da nesto novo naucim... apropo teme.. i ja imam trik... ne kupujem novu odjecu, ali mi je ova pretijesna motivacija za skinut nakupljene kilograme da opet stanem u staru odjecu 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare