To je to što me zanima!

Ako ste umorni od izdaja... Ovo su najodaniji znakovi Zodijaka

Odanost dolazi u mnogo oblika - to može biti netko tko će čuvati vaše tajne ili netko tko će uvijek biti uz vas kada stvari postanu teške. Nema puno ljudi koji će vam čuvati leđa bez obzira na sve
Vidi originalni članak

Prema astrologiji, ovo su najodaniji znakovi Zodijaka:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ribe

Ribe su emocionalno osjetljive. Njima se možete uvijek obratiti, srećom, vrijedne su povjerenja i uvijek će biti tu za vas. Forenzički astrolog Valerie Evans navodi ovaj horoskopski znak kao primjer neraskidive vjernosti.

Evans podsjeća da su Ribe također poznate i po svojoj neumornoj odanosti partneru. Ovaj znak može biti ovisan i možda čak i previše brine pa je malo vjerojatno da će vas izdati, piše MSN

Jarac

Jarac je odgovoran i predan. Ovaj praktični znak igra po pravilima, objašnjava Evans. Poznati su po svojoj odanosti, posebice svom poslu.

- Često ćete vidjeti Jarce kako slave velike prekretnice poput 50. godišnjice ili se povlače s posla nakon desetljeća službe - kaže Evans.

ŠTO TO SKRIVAJU OD DRUGIH? Znakovi horoskopa za koje je bolje da ne znate što pretražuju na internetu - možda se šokirate

Lav

Evans upozorava da, iako su Lavovi poznati po svojoj postojanosti, oni su vjerni svojim odgovornostima, ali ne nužno svom bračnom drugu. Evans ih naziva 'ljubavnicima Zodijaka', što znači da ponekad razmišljaju o 'poigravanju'. Ipak, Lavovi rijetko napuštaju veze i često ispunjavaju svoje dužnosti.

Škorpion

Evans kaže da Škorpioni idu u krajnost kako bi pokazali svoju odanost i da će neumoljivo testirati svog partnera kako bi vidjeli jesu li osjećaji obostrani. Oni će čuvati vaše tajne, ali će vas i pokušati natjerati da ih otkrijete. 

- Vjerojatno će tajiti informacije kako bi otkrili otkriva li ih partner sam - objašnjava Evans. Ako ste u vezi sa Škorpionom, oni će htjeti znati vaše najdublje misli i osjećaje. Ali kada dobiju te informacije, zaključat će ih. 

SAVRŠENA ODJEĆA ZA SVAKI ZNAK Modne kraljice Zodijaka: Lavice rado nose minice, Vage vole eleganciju, a Blizanke šarenilo

Bik

Bikovi često znaju biti malo bezobrazni, ali kada su s vama, nikada vas više neće pustiti.

- Bik može biti tvrdoglav ili težak, ali on se usredotoči na jednu osobu i ne pušta je - kaže Evans. Najviše cijene stabilnost pa im možete vjerovati da će vam uvijek čuvati leđa. Bikovi često traže ozbiljne veze. Nakon što ovaj znak pronađe partnera, poželjet će biti u stabilnoj vezi cijeli život. Ovaj znak je 'na duge staze', stoga očekujte punu odanost bilo da ste prijatelji ili ljubavnici. 

Rak

Rakovi na prvo mjesto stavljaju prijatelje i obitelj, ponekad čak i iznad sebe.

- Rakovi se brinu o drugima i žestoko su odani obitelji - kaže Evans. Ako ste prijatelj s Rakom, on će uvijek biti uz vas kada vam bude najpotrebnije. A ako ste član njihove obitelji, pobrinut će se da vam uvijek bude udobno.

- Oni teže stvoriti dom pun ljubavi i rijetko mijenjaju smjer - ističe Evans. Kad jednom stvore svoju sretnu obitelj, nikada ih neće izdati.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU

SVJETSKI POZNATI ROCK HITOVI Pjesme koje najbolje opisuju svaki znak kad se zaljubi: Bika diraju u srce, a Lav suze roni

Idi na 24sata

Komentari 90

  • žgvacet 02.06.2022.

    Predsjednik...premijer...zastupnik...gradonačelnik...načelnik...lokalni šerif... ministar...povjerenik...e ti znakovi horoskopa su zeznuti, ovi gore su kamilica.🙂

  • Brnistra Cvitić 02.06.2022.

    🦁 je odan samo sebi

  • eho_ 02.06.2022.

    Ovo je istina, poznate su po neraskidivoj vjernosti i neumornoj odanosti  I to u svim prijateljskim odnosima, osobito ako nekoga vole. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare