Obavijesti

Lifestyle

Komentari 319

Modne kraljice Zodijaka: Lavice rado nose minice, Vage vole eleganciju, a Blizanke šarenilo

Modne kraljice Zodijaka: Lavice rado nose minice, Vage vole eleganciju, a Blizanke šarenilo

Dramatične i jarke boje poput žute, intenzivno crvene i ljubičaste najbolji s odabir za žene rođene u znaku Lava. Ribe ne vole privlačiti previše privlačiti pozornosti pa biraju neutralne boje i uzroke

VIDEO

Prema tumačenjima astrologa, datum rođenja i horoskopski znak utječu na karakter pojedinca, a modna savjetnica i astrologinja Pat Harris vjeruje da ljudi ne bi imali problema s pronalaskom svog idealnog odjevnog stila već ako bi se odijevali u skladu s osobinama svog astrološkog znaka. Uz pomoć njenog modnog astrološkog profila otkrijte koji vam tip odjeće najbolje pristaje, bez obzira na godine i težinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Najzločestiji znakovi horoskopa

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ovan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pripadnici ovog znaka najčešće se karakteriziraju kao aktivni i dinamični, a svoju hrabrost spremni su pokazati i u smjelim odjevnim kombinacijama. Odjeća definiranog stila, asimetrični krojevi i elegantna no i suptilno ženstvena odjeća omiljen su izbor žena rođenih u ovo znaku.

Omiljene boje su i one koje im najbolje pristaju, a to su crvena i bijela. Victoria Beckham klasičan je primjer Ovnice, žene koja se oblači skladno s vlastitim željama bez obzira na primjedbe modnih kritičara. Žene rođene u ovom znaku trebale bi se kloniti pastelnih uzoraka, kao i odjeće s puno volana. Zbog svog istančanog ukusa, drugi ih često doživljavaju kao trendseterice.

Bik

Reuters/Pixsell

Žene rođene u ovom znaku najčešće se opisuju kao nježne, slatke i tvrdoglave. Vole nositi modernu i ultraženstvenu odjeću, a u svakoj kombinaciji prisutan je i utjecaj klasičnog stila. Žene Bikovi vole nježne boje poput ružičaste i bež, a slavna predstavnica modnog stila ovog znaka je Cate Blanchett.

Blizanci

Njihovo odijevanje najčešće obilježava mladenački stil, šarenilo boja i veseli i jarki uzorci, kao i udobna odjeća. Iako ne vole nositi klasična odijela i kostime, lako transformiraju svoj izgled od djevojčice do dame, i naposljetku seksi zavodnice. Predstavnik modnog stila Blizanaca je australska pjevačica Kylie Minogue.

Znakovi Zodijaka koji imaju najviše šanse da postanu bogati
Znakovi Zodijaka koji imaju najviše šanse da postanu bogati

Rak

Više od svih drugih horoskopski znakova, račice se može povezati s istančanim ukusom za odijevanje. Općenito bolje izgledaju u suknjama i haljinama koje naglašavaju njihovu ženstvenost, nego u hlačama. Tipičan primjer modnog stila Račice je glumica Eva Green, simbol nenametljive i jednostavne elegancije.

Lav

Dramatične i jarke boje poput žute, intenzivno crvene i ljubičaste najbolji s odabir za žene rođene u ovom znaku. One su sklone eksperimentiranju, ne libe se nositi minice ili dekoltirane majice i na taj način istaknuti svoj seksepil. Madonna je tipičan predstavnik žene Lavice, i dokaz je kako su pripadnice tog znaka spremne žrtvovati vlastiti komfor kako bi privukle pažnju izgledom.

Djevica

One obraćaju veliku pažnju na detalje, vole besprijekorne krojeve i prozračne tkanine. Savršene boje za Djevice su prirodni tonovi, poput bež, sive, žute i maslinastozelene. Protivnice su životinjskih uzoraka, sjajnih poliesterskih tkanina i upečatljivog nakita te su vjerne modnoj klasici. Primjer slavnog modnog stila Djevica je poznata pjevačica Beyonce.

Vaga

One vole sklad i ravnotežu, kako u životu, tako i u odijevanju. Meke tkanine koje lagano padaju i naglašavaju obline, kao i svilene bluze i haljine, njihov su omiljen izbor. Od boja im najbolje pristaju mornarski plava i crna. Eleganciju žene Vage najbolje će naglasiti dugačke haljine ili elegantni top s lanenim hlačama. Modna ikona ovog znaka je Gwyneth Paltrow.

Škorpion

THE CANADIAN PRESS 2017-09-10

Pripadnice ovog znaka su strastvene i senzualne, a najčešće se i u skladu s time i oblače. Tamno plava, crvena i crna najviše ističu njihov karakter, a trebale bi se kloniti strogo krojenih odijela. Svila, saten i baršun omiljene su tkanine Škorpionki, a modna predstavnica ovog znaka je američka glumica Rachel McAdams.

Strijelac

Pripadnice ovog znaka vrlo su aktivne i često u pokretu, pa im je najvažnije da odjeća bude praktična. Sviđa im se jednostavna odjeća,  premda mogu odlično izgledati u haljini, najbolje se osjećaju u trenici. Njihov izbor za svaki da su traperice, niske sandale i jednobojan top. Predstavnica modnog stila ovog znaka je glumica Scarlett Johansson. 

Pripreme za apokalipsu: Evo što svaki znak Zodijaka radi tada...
Pripreme za apokalipsu: Evo što svaki znak Zodijaka radi tada...

Jarac

Suptilnost i blagi konzervativizam u odijevanju  glavno su obilježje jarčica, no ipak one imaju istančan ukus za modu i decentno odijevanje. Najviše vole nositi tamnije nijanse, a teško ih se može optužiti za modnu ekscentričnost. Elegantne hlače, košulje i mala crna haljina obavezni su komadi u ormaru Jarčice. Primjer modnog stila slavne jarčice je Kate Middleton.

Vodenjak

Zsa Zsa Gabor wird (wahrscheinlich) 80

Ekscentrični i nekonvencionalni, pripadnici ovog znaka najčešće se ne obaziru na ono što drugi misle o njima. Svijetle jarke boje, neobični uzorci i spajanje 'nespojivog' obilježja su modnih kombinacija Vodenjaka. Iako im se možda i svidi neki modni trend, ignorirati će ga kako se ne bi izgubili u masi i graditi vlastiti, prepoznatljiv stil. Modna predstavnica ovog znaka je osebujna glumica Zsa Zsa Gabor. 

Njegova seksualna nesigurnost za svaki znak Zodijaka: Koga brine veličina, a koga izgled?
Njegova seksualna nesigurnost za svaki znak Zodijaka: Koga brine veličina, a koga izgled?

Riba

Nježnim Ribama najbolje pristaju svjetlucave boje koje naglašavaju njihovu senzualnost, kao zlatna, srebrna ili reflektirajuća bijela i zelena. Budući da ne vole previše privlačiti pozornost, odabrat će jedan detalj u svjetlucavoj boji, dok je ostatak kombinacije neutralan. Više vole nositi niske sandale ili platforme od štikli. Predstavnica ovog znaka je Cindy Crawford.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 319
VIDEO

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme trgovina na dan izbora 17. 4. - većina je skraćeno

Neke trgovine sutra neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme