To je to što me zanima!

Anton Katunar: Svojim vinom sam se borio čak i protiv korone

Većina vinara s Krka grožđe uzgaja u vrbničkom polju, a Anton Katunar plavac, sansigot, debejan, syrah i žlahtinu uzgaja na padini pokraj Baške. Na plodnoj zemlji žlahtina daje četiri kilograma po trsu, na kamenu jedan
Vidi originalni članak

Vina dijelim na ona za doručak, za ručak, za večeru i za piti. Za jutro mi je tako najbolji polusuhi pjenušac, za ručak Žlahtina Santa Lucija, za večere su crna vina ili macerirana žlahtina Festivum, a redovna žlahtina, od grožđa iz Vrbničkog polja, je za piti, kroz smijeh priča jedan od pionira hrvatskog privatnog vinarstva Anton Katunar iz Vrbnika na Krku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare