![Anton Katunar: Svojim vinom sam se borio čak i protiv korone](https://img.24sata.hr/BwJH-VE4p-h-NULukDNbHi3eSC4=/207x0:1805x974/414x267/media/images/2021-31/pxl-110517-997.jpg)
Većina vinara s Krka grožđe uzgaja u vrbničkom polju, a Anton Katunar plavac, sansigot, debejan, syrah i žlahtinu uzgaja na padini pokraj Baške. Na plodnoj zemlji žlahtina daje četiri kilograma po trsu, na kamenu jedan
Lifestyle
Komentari 0Većina vinara s Krka grožđe uzgaja u vrbničkom polju, a Anton Katunar plavac, sansigot, debejan, syrah i žlahtinu uzgaja na padini pokraj Baške. Na plodnoj zemlji žlahtina daje četiri kilograma po trsu, na kamenu jedan
Vina dijelim na ona za doručak, za ručak, za večeru i za piti. Za jutro mi je tako najbolji polusuhi pjenušac, za ručak Žlahtina Santa Lucija, za večere su crna vina ili macerirana žlahtina Festivum, a redovna žlahtina, od grožđa iz Vrbničkog polja, je za piti, kroz smijeh priča jedan od pionira hrvatskog privatnog vinarstva Anton Katunar iz Vrbnika na Krku.