To je to što me zanima!

Australski seksi vatrogasci na kalendaru za 2021. - to je to što nam ove godine svima treba

Australski vatrogasci ponovno su se udružili i pozirali za dobrotovornu akciju prikupljanja novca za životinje i okoliš stradao u požarima početkom ove godine, a izgledaju fantastično iako nisu profi modeli
Vidi originalni članak

Australski vatrogasni kalendar počeo se tiskati 1993. godine kao podrška zakladi Dječje bolnice, pružajući sredstva za istraživanje opeklina u dječjoj dobi. Od tada je prikupio preko 3,2 milijuna dolara za razne dobrotvorne svrhe, a s obzirom na dosadašnja događanja u 2020. godini, ove je godine doista potreban.

POGLEDAJTE VIDEO: Bebe klokana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kraj 2019. i početak godine bili su osobito teško vrijeme, kad je cijeli svijet tugovao zbog devastirajućih požara  i procijenjenog gubitka od milijardu životinja iz naše raznolike autohtone divljine - rekao je tim zadužen za nastanak kalendara. 

Iako su požari možda nestali, uništeno grmlje onemogućilo je povratak mnogih raseljenih divljih životinja u svoja prirodna staništa.

16 POSTO MANJE Požara manje nego lani, ali je gorjela veća površina Hrvatske

Ove godine popularni kalendar 'ljubitelja životinja' bit će važniji nego ikad. Iako su sredstva iz prošlogodišnjeg kalendara za 2020. godinu pomogla u plaćanju nove opreme i zaliha za gotovo 6 mjeseci, izdanje 2021. trebalo bi igrati vitalnu ulogu u liječenju ozlijeđenih divljih životinja iz nedavnih požara, piše Bored Panda.

Zavirite u neke od prizora iz kalendara za sljedeću godinu:

POZIRANJE ZA KALENDAR Šminka, klor, ulje i - gola tijela: Vaterpolisti snimili vruće fotke

Idi na 24sata

Komentari 139

  • crna žena 14.10.2020.

    Dlake,gdje su im dlake?

  • universe 14.10.2020.

    Ne budite naivne, od ovih na kalendaru možda su tek dvojica vatrogasci a ostali su manekeni i vjerojatno gejevi.

  • crnažena99 14.10.2020.

    uffff ovaj drugi po redu😋

Komentiraj...
Vidi sve komentare