To je to što me zanima!

Beauty trik profesionalaca za mlađi, svježiji i odmorniji izgled

Prava kombinacija kreme za područje oko očiju i korektora postat će vaša 'šminka bez šminke' te najlakši način da svaki dan izgledate svježe i naspavano, iako to možda niste, kažu stručnjaci
Vidi originalni članak

Pravilna kombinacija kreme za područje oko očiju i korektora tajna su svježeg izgleda bez bora i podočnjaka, kažu stručnjaci za uljepšavanje vodećeg carstva za njegu i šminkanje Mecca.

POGLEDAJTE VIDEO Unuka je šminkom 'pomladila' svoju baku:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pronalaženje prave kreme za područje oko očiju zadatak je sam po sebi, ali 'prava fina znanost' leži u prepoznavanju i kupnji korektora koji pojačava razlog zašto ste odabrali kremu za oko očiju.

- Prava kombinacija postat će vaša 'šminka bez šminke' te najlakši način da svaki dan izgledate svježe i naspavano, iako to možda niste - rekli su.

Ako su vam podočnjaci najveći problem, proizvodi o kojima morate razmisliti su oni koji posvjetljuju.

IMA 48 GODINA Sofia Vergara njeguje lice formulama za osjetljivu kožu te uvijek nosi zaštitni faktor

- Krema s vitaminom C za područje oko očiju, Omorovicza's Illumineye C, djeluje tako da taj dio posvjetljuje, zaglađuje i hidratizira. Bogata formula pomaže smanjiti pojavu podočnjaka, natečenosti, tankih linija i bora na području područja oko očiju - rekli su.

- Illumineye C najbolje je upariti s korektorom koji je malo više u boji breskve od prirodne nijanse vaših podočnjaka jer će neutralizirati plave i sive tonove - dodali su. 

- Da biste korektor primijenili za najbolji učinak, usredotočite se na najmlađe dijelove oko očiju, a to su suzno korito i vanjski kut. Ovo je jedan od najboljih načina za lažiranje osam sati spavanja jednim potezom - savjetovali su. 

Dok se neki bore s podočnjacima, drugi se žele usredotočiti na bore i pobrinuti se da se vide što manje.

- Naša preporuka je uložiti u Versov Super serum za oči koji stoji 128 dolara, a obećava učvršćivanje i zaglađivanje dok u isto vrijeme osvježava i ojačava nježnu kožu na području oko očiju - kažu stručnjaci Mecca. 

ZA MLADOLIK IZGLED Od ceramida do zelenog čaja: Najbolji anti-age sastojci koje možemo koristiti svaki dan

- Ključni sastojci unutar kreme za oko očiju trebali bi biti retinol, kurkuma koja djeluje kao snažni antioksidans i peptidi koji djeluju na smanjenje natečenosti očiju i smanjenje podočnjaka - dodali su.

Kremu biste na kožu oko očiju trebali nježno nanositi ujutro i navečer. Za prikrivanje sitnih bora oko očiju preporučili su Kosas Revealer korektor koji podjednako njeguje i prikriva nedostatke. 

- Bogat je peptidima koji pojačavaju kolagen, a to pomaže da s vremenom sitne bore budu manje vidljive - pojasnili su, a prenosi Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Anette_ST 23.10.2020.

    (1.) SPF (bez denaturiranog alkohola, s minimalno 3 filtera, s najmanje jednim antioksidansom) nanesen u propisanoj kolicini (1.2mL). Hidratanta krema ujutro i/ili navecer ako je koza suha.(2.) 2-4x tjedno retinoidni pripravak (Olival retinal RA serum, Avene A-Oxitive nocna emulzija, kod masne koze s aknama (Avene Triacneal Expert Emulzija)). (3.) Eventualno dobro formuliran serum s vitaminom C (u stabilnoj formuli kao Avene A-Oxitive serum) ili peptidni (Olival peptidni Serum). (4.) Te provesti 1 godisnje kemijski ili enzimski piling. Izuzetno puno pomaze pijenje kolagena s dodanim viataminom C (liposomalni oblik, s najboljom iskoristivoscu) i hijaluronska kiselina. Sve ostalo je marketing ili lose formulirano da dugorocno steti. Umjereno koristenje i uvodjenje svega je kljuc!Kod sminke drzati se rumenila i highlightera s prirodnim finisem, korektora i prozracnih podloga..

Komentiraj...
Vidi sve komentare