To je to što me zanima!

Biste li se ljutili da vam se suprug/a slika bez odjeće?

A vi, što biste vi učinili s partnerom da se slika bez odjeće? Biste li mu dali cipelu, ili pozvali na pašta šutu, kao da se ništa nije dogodilo?
Vidi originalni članak

Emancipiranim intelektualcima, načelno, ne smeta da im se partner slika bez odjeće. Azeru Berberu, čiji je snažni intelekt magnetskom snagom privukao Aleksandru Grdić, slika njegove drage u Playboyu nije smetala. Ona je mlada, jedra i lijepa, uživa u čarima Zrmanje i photoshopa, pa Azer nije reagirao. Loto djevojka Suzana Mančić, koja je prešla pedesetu, također nije naljutila muža, grčkog bankara, slikanjem za Playboy. Marko Grubnić nema curu, ali teško da bi mu, onako karizmatičnom, zamjerila razgolićene slike.
A vi, što biste vi učinili s partnerom da se slika bez odjeće? Biste li mu dali cipelu, ili pozvali na 'pašta šutu', kao da se ništa nije dogodilo?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Angry Orion 07.08.2008.

    zasto muskarci vole gledat gole zene....zato sto im fali sexualni zivot...da imaju koliko im treba ovo nebi bilo ni potrebno...zasto ljudi citaju playboy i ostala sr_nja...a isto nerazumijem zasto se skidaju...ja nikad nebi mogao bit s tom curom..razmislite malo....i koliko muskih ima da vara toliko ima i zena....samo sto to znaju skrit.......pozz svima!!

  • amer27 07.08.2008.

    Poštovana Iva, kada vec spominješ varanje partnera s muške strane, malo si pogledaj statistike i vidi koliko ima i toga sa ženske strane jer zašto samo kao muški varaju?? No da ovo ne predje u seksistički duel, svatko ima pravo na svoje misljenje u svakom slučaju naravno nismo svi isti. A što se tiče kockanja, glupih kladionica itd to su sitne duse i to su upravo oni koji su za stvarno nesigurni u sebe, nažalost toliko je takvih u nas...pa zar se čudimo kada vidiš u kakvom svijetu živimo..dužno poštovanje

  • angelina1 07.08.2008.

    de molim te ako se moras slikat gola da bi zaradila novce onda stvarno...da te cjela hrvatska vidi golu..super...

Komentiraj...
Vidi sve komentare