To je to što me zanima!

Blizancima je kritično sve do rujna, a poslije je uživancija

Od 10. rujna može se reći da će vam godina biti znatno uspješnija na svim poljima, a do tada će se Blizanci susretati s ljubavnim, poslovnim i obiteljskim problemima
Vidi originalni članak

Ova će vam godina u mnogočemu biti napornija od prošle. Osobito na udaru bit će međuljudski odnosi i poslovna partnerstva - često ćete bolje poslovati kad sami rukovodite svojim poslovima. Morat ćete se više dokazivati, više raditi, nerijetko se i iscrpljivati, što je uzrokom Saturnova djelovanja. No unatoč ovim prognozama, veljača će biti odličan mjesec u kojem će biti istaknut interes za putovanjima i edukacijom. Zato će sve što se tiče profesionalnog usavršavanja ili putovanja u inozemstvo koristiti vašoj karijeri i dugoročno će biti isplativo. No moguće su i napetosti u međuljudskim odnosima, zato se u ožujku naoružajte strpljenjem. 

Ljutit će vas pomanjkanje organizacije ili neodgovorno ponašanje kolega. Druga polovina lipnja će biti odlično vrijeme u kojem će svi primijetiti vašu snalažljivost i prodornost, dok vam srpanj može donijeti lijepu zaradu. Zbog ulaska Jupitera u znak Vage od 10. rujna može se reći da će druga polovina godine biti znatno uspješnija. Tako vam rujan, listopad, studeni i prosinac pružaju priliku da širite svoja znanja, radite nešto novo i upoznate ljude koji će vam biti velika pomoć u poslu. Taj će vam planet pomoći da se iskažete, zasjate originalnim idejama i steknete veliku naklonost nadređenih ljudi. 

Saturnov utjecaj na polje braka stavit će na kušnju vašu zrelost, odgovornost i osjećaj savjesti. No imat ćete svojih lijepih osjećajnih trenutaka, osobito u veljači i travnju. Tada ćete širiti pozitivnu energiju i privlačiti osobe koje će vašu svakodnevicu učiniti sadržajnom i zanimljivom. Večernji izlasci zadovoljit će apetite Blizanaca koji su željni zabave i poznanstva. Mogli biste dobiti broj mobitela osobe koja vam se vrlo sviđa ili otići na prvi ljubavni sastanak. Potkraj svibnja i u prvoj polovini lipnja Venera je u vašem znaku - to će biti mjeseci novih ljubavnih početaka, pomirenja, kod nekih i vjenčanja, a kod samaca i novih ljubavi. Na emotivni život pripazite u kolovozu - brakovi bi mogli prolaziti kroz krizu pa smanjite svoja ljubavna očekivanja. 

Nove šanse za ljubav izgledne su u prekrasnom rujnu, kad Jupiter ulazi u vaše polje ljubavnih odnosa i tamo ostaje punih godinu dana. Stoga vas sve do kraja godine očekuju prekrasni intimni trenuci, nove i fatalne ljubavi koje će se rađati gotovo preko noći, a žene ovog znaka lako bi mogle postati majkama. Rujan će mnogima od vas biti odskočna daska za bolji ljubavni život, za poznanstvo s partnerom iz snova ili bliskost s već postojećim partnerom. Zbog Saturnova nepovoljnog utjecaja ove godine poradite na podizanju svojega imuniteta jer ćete biti skloni prehladama, virozama ili pogoršanjem već kroničnih boljki. Pazite na pluća, ruke i ramena, ali i vodite računa o tome što jedete - smanjite masnoće i soli. U prvoj polovini godine mogli biste posjetiti liječnika i pokušati sanirati neke od tegoba. Većih iscrpljenja čuvajte se od 29. 9. do 9. 11., kad ćete biti podložniji infekcijama i upalnim procesima.

Sretni dani: 

26. veljače, 27. svibnja, 13. lipnja, 25. srpnja, 4. rujna, 17. prosinca

Zdravlje

Psiha će vam prilično biti osjetljiva pa ćete se lako živcirati. No pazite na svoj imunitet i razdoblja iscrpljenja, iako će vas dobar Jupiterov utjecaj prilično čuvati od nekih težih bolesti ili poremećaja.

Posao

Pred vama je naporna godina, ali koja će, proporcionalno vašem trudu i zalaganju, ipak dati rezultata. U tom smislu najbolja vam je druga polovina godine kad ostvarujete odlične poslovne rezultate.

Ljubav

U drugoj polovini godine napokon dolazite na svoje - Jupiter ulazi u vaše polje ljubavnih veza! To znači da možete sresti svoju srodnu dušu, zaljubiti se kao nikad u životu ili se sa stalnim partnerom vjenčati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • rea0770 07.02.2016.

    pa i nije tako loše

  • tigric@77 05.01.2016.

    znači do rujna sam bezbrige hahaha "The place you want to be!" lol

  • Babaluji x 04.01.2016.

    gluposti ala gluposti !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare