Obavijesti

Lifestyle

Komentari 5

Blizancima je kritično sve do rujna, a poslije je uživancija

Blizancima je kritično sve do rujna, a poslije je uživancija
4

Od 10. rujna može se reći da će vam godina biti znatno uspješnija na svim poljima, a do tada će se Blizanci susretati s ljubavnim, poslovnim i obiteljskim problemima

VIDEO

Ova će vam godina u mnogočemu biti napornija od prošle. Osobito na udaru bit će međuljudski odnosi i poslovna partnerstva - često ćete bolje poslovati kad sami rukovodite svojim poslovima. Morat ćete se više dokazivati, više raditi, nerijetko se i iscrpljivati, što je uzrokom Saturnova djelovanja. No unatoč ovim prognozama, veljača će biti odličan mjesec u kojem će biti istaknut interes za putovanjima i edukacijom. Zato će sve što se tiče profesionalnog usavršavanja ili putovanja u inozemstvo koristiti vašoj karijeri i dugoročno će biti isplativo. No moguće su i napetosti u međuljudskim odnosima, zato se u ožujku naoružajte strpljenjem. 

Ljutit će vas pomanjkanje organizacije ili neodgovorno ponašanje kolega. Druga polovina lipnja će biti odlično vrijeme u kojem će svi primijetiti vašu snalažljivost i prodornost, dok vam srpanj može donijeti lijepu zaradu. Zbog ulaska Jupitera u znak Vage od 10. rujna može se reći da će druga polovina godine biti znatno uspješnija. Tako vam rujan, listopad, studeni i prosinac pružaju priliku da širite svoja znanja, radite nešto novo i upoznate ljude koji će vam biti velika pomoć u poslu. Taj će vam planet pomoći da se iskažete, zasjate originalnim idejama i steknete veliku naklonost nadređenih ljudi. 

Saturnov utjecaj na polje braka stavit će na kušnju vašu zrelost, odgovornost i osjećaj savjesti. No imat ćete svojih lijepih osjećajnih trenutaka, osobito u veljači i travnju. Tada ćete širiti pozitivnu energiju i privlačiti osobe koje će vašu svakodnevicu učiniti sadržajnom i zanimljivom. Večernji izlasci zadovoljit će apetite Blizanaca koji su željni zabave i poznanstva. Mogli biste dobiti broj mobitela osobe koja vam se vrlo sviđa ili otići na prvi ljubavni sastanak. Potkraj svibnja i u prvoj polovini lipnja Venera je u vašem znaku - to će biti mjeseci novih ljubavnih početaka, pomirenja, kod nekih i vjenčanja, a kod samaca i novih ljubavi. Na emotivni život pripazite u kolovozu - brakovi bi mogli prolaziti kroz krizu pa smanjite svoja ljubavna očekivanja. 

Nove šanse za ljubav izgledne su u prekrasnom rujnu, kad Jupiter ulazi u vaše polje ljubavnih odnosa i tamo ostaje punih godinu dana. Stoga vas sve do kraja godine očekuju prekrasni intimni trenuci, nove i fatalne ljubavi koje će se rađati gotovo preko noći, a žene ovog znaka lako bi mogle postati majkama. Rujan će mnogima od vas biti odskočna daska za bolji ljubavni život, za poznanstvo s partnerom iz snova ili bliskost s već postojećim partnerom. Zbog Saturnova nepovoljnog utjecaja ove godine poradite na podizanju svojega imuniteta jer ćete biti skloni prehladama, virozama ili pogoršanjem već kroničnih boljki. Pazite na pluća, ruke i ramena, ali i vodite računa o tome što jedete - smanjite masnoće i soli. U prvoj polovini godine mogli biste posjetiti liječnika i pokušati sanirati neke od tegoba. Većih iscrpljenja čuvajte se od 29. 9. do 9. 11., kad ćete biti podložniji infekcijama i upalnim procesima.

Sretni dani: 

26. veljače, 27. svibnja, 13. lipnja, 25. srpnja, 4. rujna, 17. prosinca

Zdravlje

Psiha će vam prilično biti osjetljiva pa ćete se lako živcirati. No pazite na svoj imunitet i razdoblja iscrpljenja, iako će vas dobar Jupiterov utjecaj prilično čuvati od nekih težih bolesti ili poremećaja.

Posao

Pred vama je naporna godina, ali koja će, proporcionalno vašem trudu i zalaganju, ipak dati rezultata. U tom smislu najbolja vam je druga polovina godine kad ostvarujete odlične poslovne rezultate.

Ljubav

U drugoj polovini godine napokon dolazite na svoje - Jupiter ulazi u vaše polje ljubavnih veza! To znači da možete sresti svoju srodnu dušu, zaljubiti se kao nikad u životu ili se sa stalnim partnerom vjenčati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti