To je to što me zanima!

Blizanke troše tisuće funti da bi izgledale apsolutno identično: 'Želimo imati i jednake vagine'

Blizanke koje su potrošile milijun i 233 tisuće kuna (140 tisuća funti) na estetske operacije u nastojanju da izgledaju identično otkrile su kako se nadaju da će imati i jednake dizajnerske vagine
Vidi originalni članak

Britanke Dolly i Daisy Simpson (25) pojavile su se u jutarnjem programu ITV-a 'This Morning' zajedno s majkom Christinom kako bi razgovarale o svojoj odluci da odu pod nož nakon što su već bile na estetskim operacijama zahvaljujući kojima imaju identične noseve i grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sve za zaradu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sestre su priznale da se nadaju kako će dobiti identične vagine zahvaljujući labioplastici, a također razmišljaju o operaciji stražnjice kojom bi napravile 'brazilsko podizanje'. 

U međuvremenu je njihova majka izgledala zaprepašteno njihovim prijedlozima, rekavši da joj je sve to preteško.

Voditelj Phillip Scofield ih je pitao žele li izgledati identično uzevši u obzir da imaju dosta različita lica. 

Daisy je priznala da joj je lice 'malo okruglije', dodajući: 'Ne možete promijeniti strukturu kostiju, zar ne? Ali dajemo sve od sebe da budemo što sličnije'.

- I kad odemo kirurgu, tražimo isti izgled i pokušavamo postići isti rezultat - dodala je Dolly.

Njihova avantura kroz razne estetske operacije je započela s punjenjem usana kad su napunile 18 godina.

- Odmah nam se svidjelo kako su naše usne izgledale kad su bile punije i počele smo razmišljati o tome što još možemo popraviti na sebi - rekla je Daisy.

- Shvatile smo da je bilo prilično lako otići na sve te operacije - rekla je.

No dramatičnije zahvate su napravile tijekom pandemije kad su se zajedno odlučile napraviti operaciju nosa i grudi, isti dan kod istog kirurga. 

- Dolly je imala labioplastiku, a ja još zapravo nisam - Daisy je dodala.

Dolly se nadovezala da 'Daisy ima ugovorenu operaciju, ali da još nije uspjela otići na nju zbog ograničenja postavljenih zbog pandemije.'

- Zašto morate biti identične - pitao je voditelj.

NA TETOVAŽE POTROŠILA OKO 25 000 KUNA Oslijepila dok je tetovirala očne jabučice, ali kaže kako ne žali jer je njene tetovaža čine jačom

- Nije stvar u tome da moramo identično izgledati, već imamo iste nesigurnosti - rekla je Daisy. 

Dolly je rekla da se radi o tome da 'postanu svoje idealno ja', dok je Daisy dodala: 'Obje smo imale manjak samopouzdanja, pa kad se zajedno u nešto upustite onda ste si međusobna podrška'. 

- Želimo izgledati slično i želimo iste kirurge, ali ona je malo ekstremnija od mene. Ne želim izgledati potpuno isto kao ona - rekla je Daisy za sestru Dolly.

- Imamo slične ideale, ali ne u potpunosti... Ja sam ekstremnija - dodala je Dolly. 

A nakon što su saznale da operacija brazilskog podizanja stražnjice može biti kobna za 1 od 3000 ljudi koji se na nju odluče to ih ipak nije odvratilo od njihovog nauma.

'KAD SAM TAKO ZGODNA' Ispovijest usamljene ljepotice: 'Ne mogu imati prijateljice jer njihovi dečki žele biti sa mnom'

- To me ne odbija, ali sam opreznija i mislim da dok god dobro istražite kirurga koji treba obaviti operaciju, da neće biti problema - rekla je Daisy.

U međuvremenu je njihova majka Christina priznala da je za nju to što djevojke rade 'jako teško'. Rekla je da 'je uvijek mislila da su jako lijepe'. 

- Vjerujem da su razne stvari izazvale ovakvo ponašanje. U školi su ih maltretirali jer su bile blizanke koje su uvijek nosile istu odjeću - dodala je majka. 

- Loše su se osjećale u svojim tijelima. Društvene mreže imaju veliki utjecaj na ljude - objasnila je i dodala da se ne slaže s njihovim odlukama da idu na operacije van zemlje. 

- Kao roditelj, na kraju dana samo želite da vaša djeca budu sretna i zdrava - rekla je u emisiji.

PRESTALA SE ŠIŠATI SA 5 GODINA Nije se šišala 23 godine: 'Perem kosu dva puta tjedno, počešljam i puštam da se sama osuši'

- Zabrinuta sam time što žele nastaviti s estetskim korekcijama. Rekla sam im da sam protiv brazilskog podizanja stražnjice - dodaje i objašnjava da je za nju smrtnost prevelika i da to nije vrijedno lijepe pozadine. 

Njihova majka je također izrazila bojazan da im išta kaže vezano za operacije i njihove izbore jer ih ne želi izgubiti, piše Daily Mail

- Sve ću napraviti kako bi im pomogla, ali ne mogu im braniti da rade što žele. One su odrasle, imaju 25 godina, ne mogu ih doslovno zaustaviti - napomenula je.

- Mogu ih savjetovati i podržati u njihovim naumima. I da, zabrinuta sam za njih i mlade općenito - rekla je mama blizanki Christina.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • svetlana39 02.04.2022.

    Uništile svoju prirodnu ljepotu!

  • chelseaMG 06.10.2021.

    I mozak im je iste velicine

  • 24 smece 06.10.2021.

    Ovo zakonom zabranit! Ima male djece prestrasit ce se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare