To je to što me zanima!

Bujna kosa ne izlazi iz mode: Pomažu vrući uvijači i punđa

Da bi frizura bila bujnija radite je dok je kosa vlažna, veći volumen dobit ćete ako preko noći ostavite nisku punđu ili koristite kombinaciju pegle i okrugle četke
Vidi originalni članak

Želite li da vaša kosa bude bujna i gusta poput one Victorijinih anđelica, a nemate novaca za frizera, isprobajte tri jednostavna trika kod kuće. 

Punđom do većeg volumena

Kosu najprije operite i lagano osušite ručnikom, a potom nanesite pjene za kosu i skupite u nisku punđu. Pustite da se kosa osuši preko noći i ujutro raspustite punđu. Vaša će kosa biti blago valovita, a vrhovi će izgledati bujnije. Ova je frizura nalik na onu Kate Moss, a želite li elegantniji look isprobajte drugu metodu. 

Kombinacija pegle i okrugle četke vode do bujne kose

Na vlasište nanesite šampon za suho pranje i ispeglajte pramen po pramen kose. Odmah nakon što ste peglom ispeglali pramen, provucite ga kroz okruglu četku. Tako ćete lagano uviti vrhove, a frizura će biti bujnija. 

Vrući uvijači za prirodni look

Vrući uvijači su već godinama jedna od najpopularnijih metoda. Stavite ih na vlažnu kosu, a da bi biste postigli veći volumen, koristite uvijače različite veličine. Dok se uvijači ohlade, skinite ih i prođite prstima kroz kovrče. Kosa će izgledati prirodnije, a želite li da frizura traje dulje stavite obične uvijače prije spavanja. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • analovekaja 31.12.2012.

    Obožavam je

  • kleopatra89 28.12.2012.

    srećom imam i previše kose :)

  • marti26 27.12.2012.

    Meni ništa od toga ne treba... imam jako kvalitetnu i gustu kosu... :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare